Українська Канада
-
Доброго дня Моя дружина та діти зараз в Естонії, а я працюю в морі. Ми плануємо переїхати в Канаду в першу чергу для навчання дітей в школі та подальшим поданням на постійне проживання та громадянство. Підкажіть будь ласка як краще подаватись в посольство та на яку візу? В яку провінцію планувати переїзд? З чого краще починати, або в кого отримати консультацію та допомогу по іміграційним процедурам? Дякую!
-
Доброго дня, підкажете будьласка хто знає, якщо я громадянка України але знаходжусь зараз в Катарі, у мене закінчюється контракт і мене відправляють в Україну, але повертатися нема куди, я можу приїхати в Канаду як іммігрант (чи біженець якщо ухвалять ),чи мені обов'язково потрібно спочатку перебувати в Україні ,а тільки потім можна виїхати в Канаду? І ще питання, чи можливо знайти роботу фітнес-тренером, тренером з легкої атлетики (діти та дорослі), маючи диплом магістра та сертифікати, англійську знаю,та яка в середньому зародітня плата може бути (в пріоритеті Манітоба бо я так розумію що там "умови" кращі)?
-
Дякую напишу в пм 👍
-
О, IT теж можна. Якщо беруть без досвіду але з мовою. Ви в цій сфері може працюєте?
-
Окей поклацаю 👍
-
Так, зрозумів. Я на Манітобу і збираю інфу👍 дякую
-
А скажіть ще для прикладу, які сфери/вакансії потребують кадрів, з досконалим знанням англ. Але крім викладання та роботи в NGO з біженцями досвіду немає. Можливо ж якісь сфери де більше платять ніж 14-16 і де є попит, чи може вчать. Робота не фізична якщо
-
Ok👍