Українська Канада
-
Я вам говорю так, як є. Буває ще, що в сім’ї троє дітей, а запит прийшов на батьків і на двох дітей. І чекають на цю третю
-
Не смішно, а як же ми поїдемо до кінця програми у березні. І квитки купляти немає сенсу доки всіх віз немає
-
Доброго дня. Може хтось буде на цій неділі в Кишиневі в візовому центрі, небхідно уточнити інформацію по наявності паспорта там, відгукніться будь ласка в приватні.
-
Коли вїзжаєш в Канаду то в декларації немає графи крім готівки? І як на рахунок переказу коштів між фізичними особами через interac e-transfer? Цікавить чи є оподаткування. Чи то під час заповнення першої декларації вказується?
-
Дякую.
-
Підкажіть будь ласка🙏. Який пункт вибрати зразу на початку в кризовій формі, якщо я хочу добавити скан продовження дії паспорта дитини? Пище «вибрати яку ви аплікацію заповнювали». Але також там є пункт changes . Тут фото не можна добавити, підкажіть буль ласка хто небудь.
-
Коли саме фіксується заробіток? Курс весь час плаває. Робиться зріз на певну дату? Чи при виведенні в фіат?
-
Привіт всім, можу літіти до Кракову через Гатвик без якоїсь візи ? Й без переїзду в інший аэропорт?
-
Все те саме можна сказати про готівку))
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, де можна пошукати житло на перший час по прильоту до Канади? Може якісь сайти з волонтерами, чи сайт пошуку хост сімей. Чи вони досі приймають українців у сім'ї?
-
Шановна громадо, трішки не по тематиці групи. Мій друг волонтер зараз збирає на автівки для підрозділу на передовій. Треба 3 автівки. На одну він вже зібрав самотужки, залишилося тільки її взути. Прошу долучитися хто може, бо ми вже самотужки не справляємось. Нижче кидаю сторінку мого друга, у ФБ з усією інформацією. www.facebook.com/100002131488789/posts/pfbid0qULdMioNgde6SaV9EPM8ZFuxKJT7EEkrU7yAd7EczhhSma8cDZKXQwduffU1AxEWl/?d=n
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка можливо є ресурси чи контакти людей які допомагають зробити резюме,
-
Буває що й півроку чекають на дітей
-
А коли приблизно прийде на дітей реквест. Не хочу відправляти по одному паспорти, довго хто ждав, місяць?
-
Ми очікували 2 тижні
-
Дякую, а ви довго чекали? Я здала біометрію місяць назад. Знаю що у других було швидше
-
Лучше бы они как то нормально настроили выдачу виз, а не так что моя жена ждёт уже больше 5 месяцев реквест, а люди которые подали позже заявку уже все получили. Программа супер, огромное спасибо Канаде за такую возможность, но блин их это система полный кошмар
-
Original Passport Request. Ось така смс має прийти, це запит на паспорт. Але мені прийшло одночасно, запит на паспорт і цей лист що ви відправили
-
Взагалі то чітко написано і про WP датою до 31.03.2023. На офіційному сайті
-
Підкажіть будь ласка, це те що моя біометрія готова і можна давати паспорт на вклейку візи?
22 Jan 2023, 19:22
6978/123739
less than a minute ago