Українська Канада
-
В вас дуууже стара інфа,в Відні вже навпаки дуже довго вклеюють.В Варшаві швидше буде
-
@Meloch_UA, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім дякую!
-
Що таке WES?
-
Мій будинок зранку, Нехай Господь благословить росіян
-
Це Краматорськ ?
-
Дід. Ваня 😇😊🥰😨😂😁☺️
-
проблема в тому шо додаток москальською вам шось пише?
-
хто стикався з такою проблемою?
-
це мій особистий телефон, я можу хоч китайську мову зробити, не треба скрізь приплітати мову. Тут я спілкуюся українською, які проблеми?
-
холівар можна устроїть знатний з цього питання, тут уже було багато такого. но, коден при перегляді скриншота бачить те, що для нього є проблемою. мене наприклад в плейстейшн сторі регулярно на москальську перекидає, і це проблема.
-
Вам потрібно змінити регіон не через налаштування, а через icloud в AppStore, вказавши Канадську адресу та канадський номер телефону
-
Дякую. Нам дозвол ні як взяти, ми розлучені і він принципово не дасть. Адвокат каже, що це потрібно лише для Української митниці. А ми будемо летіти з Нідерландів. Бо якщо не пропустять , вертатися буде ні куди
-
Який гарний парубок ❤️вічна пам'ять 😔
-
Дякую за відповіді. Сподіваюсь буде все добре
-
Так здається ж відмінили на час війни дозвіл від батька на виїзд дитини за кордон, нам один нотаріус навіть не хотіла його робити посилаючись на це, але все ж таки на всяк випадок зробили, я у дружини чесно кажучи не питав чи знадобився він коли вони перетинали кордон
-
Доброго дня ,ледве записали дитину на кінець лютого для вироблення нового закордонного паспорту ,майже місяць пішов на це.Старий паспорт до квітня ,відповідно і study permit. Новий паспорт потрібно чекати біля 3 міс,тобто приблизно на травень.Як продовжити permit?Може хтось підкаже що робити у цьому випадку.
-
В мене також така ситуація … що робити не розумію … а продовжити можуть тільки за два місяці до закінчення дії
-
Я раніше читала що перед вильотом в Канаду треба заповнити анкету, без якої не пустять на літак, підскажіть як вона називається🙏
-
Десь читала ,що можна поновити статус перебування напротязі 90 днів від закінчення,але ця послуга платна,здається 200$.Цікаво почути хто через таке проходив і чи це дійсно так?
22 Jan 2023, 19:22
69920/124829
about 2 hours ago