Українська Канада
-
Саме так і буде. Ну звісно ж пройдуть і ''випадкові'', але то вже буде меншість. Доречі, багатьом просто не сподобається, бо мінусів в Канаді дійсно предостатньо і немає чого це приховувати...
-
Я завжди казав що після куает залишиться той, хто готувався до іміграції в Канаді. Або так співпало що є магістр+мова+досвід роботи і людина дуже вдало потрапила іміграційну програму.
-
Так це правда, просто у деяких провінціях його отримати ДУЖЕ складно, а у деяких дещо спрощені умови і Манітоба одна із них. АЛЕ враховуйте те, що зараз туди найбільше і їде. А конкуренція ніяк не спрощує це отримання.
-
Є адміни деяких груп які кажуть що в манітобі спрощені умови 😁 Але ж ніхто не казав що буде легко 🤣
-
''PR легко'' такого ніде немає, хоч повірте вже тому, хто його отримував.
-
1,5-2,5 роки це й займає, я знаю
-
А ви там вже легко отримували?)) Знайома отримала ''легко'' через півтора роки, і це до конкуренції з людьми по Куаету)
-
Так, Ви праві Уряд відбирає для себе(країни) найкращих - і це його основна ціль.
-
Якщо людина поїхала у квебек - то у неї французська є. Якщо в монреаль то не факт
-
Але приїхало дуже багато людей, тому не факт
-
Вінніпег точно не поїдуть, там ПР легко
-
Квебек чого?
-
Торонто, Ванкувер, Отава, далі Вініпег, Квебек, Калгарі.
-
Якщо не надавати wp, то будуть їхати потенційні бомжі, яким нема де гроші заробити. Скоріш за все, уряд це добре розуміє.
-
факт, але варіанти є, треба просто відразу над ними починати працювати
-
Більшість з тих, хто в Торонто і в ванкувер поїдуть додому
-
так просіть фотодокази, наприклад, показати 👍 на фоні канадських будинків))
-
Щось здається, що ти і не тут))
-
Є таке. А після закінчення воркпермітів ще менше, бо PR нажаль отримає набагато менше, ніж про це мріє.
-
Вже їду, не хвилюйся
22 Jan 2023, 19:22
69954/124829
about 2 hours ago