Українська Канада
-
Доброго вечора, ті люди що давно живуть в Канаді, хто з вас користувався affirm, як ця компанія хороша чи ні?
-
Там покупка без банку пов’язана?
-
Ясно, дякую.
-
То я вже написала ми продовжили паспорт а не робили новий. Консула поставив нам відмітку на ще 4 роки і вже з ним я подалася на продовження візи знову. То якщо строк дії візи закінчиться то вже в Канаді нелегально, та можуть бути штрафні санкції за несвоєчасне подання документів.
-
Зрозуміло,просто хотілося з новим паспортом візу продовжити,а бачу ,що прийдеться зі старим це робити.
-
Віза то некритично, треба, щоб дозвіл на перебування тут дитини був дійсний! Це visitor record чи study permit. Вам його треба терміново новий отримати по подовженому паспорту
-
Не захочуть
-
Ми теж отримали новий перміт по подовженому паспорту, а тепер чекаємо новий паспорт і щось довго, то радіємо, що подовжений діє і є час
-
Так і будемо робити,подамо на новий і продовжимо старий для study permit
-
Дуже Вам дякую,заспокоїли.
-
Ось його ми і чекаємо. Тож так потім вже будемо робити новий паспорт
-
Alexandre Datsenko, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Привіт, я читав що в Онтаріо повертають кошти за медогляд . А якщо зробив медогляд в Онтпріо,а переїхав в Манітобу то кошти теж можуть повернути ?
-
Хтось стикався з цим ?
-
Доброго) Підкажіть чи є група в тг Саскатуна для українців?)
-
Підкажіть будь ласка адресу Варшавського візового центру, куди відправляють паспорти на вклейку віз, дякую.
-
День добрий! Підскажить будь ласка ' у Берліні я смогу самостійно забрати паспорта свій і мами? Треба присутність мами?
-
Підкажіть чи можна в Лондоні самостійно здавати і забирати паспорт ?
-
По идее как и везде 40 дней
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка скільки часу паспорт з вклеяною візою може бути у VAC у Варшаві?
22 Jan 2023, 19:22
70099/124022
about 10 hours ago