Українська Канада
-
Перепрошую, може вистачить цієї Українофобії з вашого боку?) Я розумію що у вас є активна громадянська позиція, але будь ласка, поширюйте власне “не потрібна мені ця країна, нічого робити не буду, патріоти назад в Україну” десь в іншому місці, дякую)
-
Ти довбойоб?В Україні війна
-
Будь ласка, йдіть до найближчого Українського консульства, та сдайте свій паспорт, не знаю, а потім розповідайте як ви ненавидите Україну. Все ригає від вас тут вже. Йдіть в чати “Канада для наших” та знайдете там підтримку.
-
В мене є підозра, що ви або ІПСО або сам росіянин, враховуючі ваши наративи. Ви закликаєте ігнорувати війну в Україну та до бездіяльності серед Української громади. Це росіянські наративи, які підривають діяльність таких Канадських організацій, як The Ukrainian Canadian Congress (UCC) та десятки їх відділень. Вони працюють на підтримку України ще після другої світової, серед яких сотні Канадців з Укр корінням, які вже тут народились, але знають Українську мову, відправляють донати в Україну, та лобіюють інтереси громади. Але що робите ви?
-
Як він казав, воно вже тут багато років, тому думаю підстав вистачило б, але дякую адмінам, бачу відправили за русс кораблем
-
Ше одне чучало
-
Бачу сьогодні якесь масове загострення, сподіваюсь більшість Української громади розуміє, що це працює ІПСО з метою підірвати настрій в Канадському комьюніті
-
-
Та то вже 2 тиждень якась хєрня,шо не новина то якась жесть
-
Всі хто такі ави має точно зрадник кінчений
-
Ми заповнили декларацію в першому аеропорту. Вилітали з Копенгагену. Там не бачила де, можна будо декларувати. Потім була транзитна зона в Амстердамі-теж не було. А по прильоту в Калгарі вже все декларували. Питала у деяких людей, так всі казали, що при вильоті ніхто нічого не декларував, лише по прильоту.