Українська Канада
-
Подскажите пжл,кто ждал детские паспорта с вклейки..сколько времени ожидали? Сдали 3 паспорта 14.12. Мужу 9.01 пришел паспорт, детские с 22.12 under in process..
-
“Чергова фура Canada-Ukraine Foundation Ukrainian Canadian Congress - Toronto Branch та Meest Ukraine розвантажена нашою командою у Харкові🇺🇦 Нагадуємо, що ми продовжуємо надавати різним категоріям населення деокупованої території допомогу у вигляді фуд боксів, а також ліками. 💪 До речі, ще триває наш збір на бус для харківської та донецької областей‼️ На ньому ми будемо їздити саме до деокупованих міст та сел та допомагати людям 😎”
-
Завантажте файл і прогоніть через конвертер XFA PDF to Normal PDF, мені допомогло, бо на макбуці не працює
-
Нумо спілкуватися в TikTok. Приєднуйся до мене й публікуй відео. vm.tiktok.com/ZMY81Mbjb/
-
Так, подати заяву можна до 31.03
-
Добрий день, допоможіть мені з одним питанням. Мені відкрили канадську візу 08.09.2022 до сьогодні я знаходжусь в Европі бо був в пошуках роботи, купив білет на літак та вилітаю 03.03.2023. Скажіть будь ласка мені дадуть ворк перміт на три роки? Бо я чув що дають тільки в протязі пів року з моменту відкриття візи???
-
Поки написано, що заявки можна подати до цієї дати То не значить, що в’їхати не можна буде після 31.03 Тільки заявки подати треба встигнути
-
Ні, такого правила немає Вам видадуть ворк перміт з датою, починаючи з дня прильоту