Українська Канада
-
Это Банфф Я туда каждые выходные катаюсь
-
так 5000 - це в CAD? бо тоді це 3400 EUR
-
А где такая красота?
-
Згідно з правилами чату, тут спілкування лише українською або англійською
-
🔫 @by_white кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @heddera, Tupac Shakur, Евгения, @kkddxxcc, Sam Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
🔫 @heddera кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @by_white, @uftang, @AnastasiaKarbovanets, @kkddxxcc, Sam Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
на москальській тут неможна
-
за шо
-
Зара і тебе кікнуть😂
-
🔫 Yulia Mikityuk кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaponchik_lil, @step_to_infinity, @zhydeikina, Андрій, Конор Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вже вилітаю
-
Скажіть будь ласка, коли прилітаєш в Кадану і аеропотру дають work permit, з цим work permit Я можу працювати по всій Канаді чи тільки зможу в тому штаті в якому отримала work permit?
-
здравствуйте! подскажите пожалуйста, есть ли тут кто-то, кто отправлял паспорт на вклейку в Лондон?
-
Хтось стикався з таким, в мене в посвідченні водія прізвище написано не так як у закордонному паспорті, замість літери y написано i, я буду в манітобі обмінювати посвідчення, чи можно щось зробити з цим, наприклад представити переклад посвідчення де буде правильно написано прізвища англійською?
-
Їм пофіг. Скажи щоб зробили як в паспорті
-
Пластик рожево оранжевий отримав у 2013 році на 40 років
-
Друзі підкажіть будьласка. Буду летіти у Торонто в березні місяці. Буду летіти з пересадкою у Австрії. В мене тільки канадська віза. І в мене не біометричний паспорт. Може хто знає чи може порекомендувати людину що може допомогти. Питання таке чи я можу бути в аеропорту в Австрії і чекати свого літака? Пересадка 2голини 40 хвилин.
-
У тебе права пластик чи старі ламінат?
-
А виплати до квітня чи до серпня?
22 Jan 2023, 19:22
70322/125157
35 minutes ago