Українська Канада
-
начебто до 30.06
-
А за що кікають людей, ще й голосують, я теж хочу голосовати😂
-
Слава Україні. Скажіть будь ласка , де і як знайти хорошого бухгалтера для бізнеса і відкриття компанії? Можливо хтось з чату вже має такий досвід… Цікаво отримати відповіді на деякі питання. Якщо маєте можливість , то напишіть в особисті і приділіть трохи уваги! Дякую.
-
це просто нагадування, якщо прилечу в Канаду, то щоб не забув медогляд пройти чи вони хочуть, щоб я вже медогляд пройшов?)) 2. Комусь такий лист приходив? мені такий ціуавий лист прийшов від: NHQ - Migration Health Branch Immigration, Refugees, and Citizenship Canada 300 Slater Street Ottawa ON K1A 1L1 Government of Canada
-
але я в Канаді ще не був) тточно такий самий?
-
Ну може щось і відрізнялося, вони мені точно не казали, але точно від migration health branch. Вони прилетіли в травні, потусили і потім полетіли назад. У грудні хотіли все таки полетіти в Канаду, але їм скасували перміт. Якщо ви ще не в Канаді, то у вас цей відлік буде з моменту отримання перміту в аеропорту
-
дякую, прада цей лист мене трохи настрожує, може вних якийсь збій системи, може їм показало, що я вже в Канаді