Українська Канада
-
біометрію здавали в Бухаресті. Сюди же привозили паспорти особисто після запиту на вклейку
-
ще один важливий момент, який я помітив - дата вклеєної візи в паспорті буде датою, коли в кабінеті ви отримали Original Passport Request. Тобто, на реальному прикладі мами пенсіонера була вклеєна віза W-1 від October 28, 2022 до October 28, 2025. Іншими словами - чим більше часу від моменту запрошення пройде, тим меншого строку віза у вас у підсумку вийде( Правда, не знаю поки на який термін буде видаватись work permit у такому випадку
-
так, буде відповідне сповіщення ось приклад мій (відвезли на вклейку нещодавно) Original Passport Request - November 10, 2022 Biometric Validity Letter - November 10, 2022 Biometrics Collection Letter - September 16, 2022 Client Application Summary - September 15, 2022 Submission Confirmation - September 15, 2022
-
Я сподіваюсь мене не заблокують за рекламу, але цей чат точно перетворився на "ждуни Канада", там є усі відповіді по отриманню віз, я б радив тим, хто чекає перейти туди, а ця група, як мені здається трошки про інше)
-
кейс мами пенсіонера (по віку не треба біометрію) POE Introduction Letter-WP - November 18, 2022 Original Passport Request - October 28, 2022 Client Application Summary - September 15, 2022 Submission Confirmation - September 15, 2022
-
люди писали вище, що з невеликими просрочками їм вдавалось подати на вклейку, але я би не ризикував. На крайній випадок відправте курʼєром, якщо знаєте адресу. Ми просто самі відвозили до Бухаресту. Точно знаю, що обмеження по часу зняті тільки на біометрію
-
нам з дружиною прийшло на тижні 2 пізніше запрошення на вклейку. Такий самий різнобій може бути і по біометрії. Ми з дружиною здавали в один і той же день. Їй прийшло підтвердження по біометрії в той же день, а мені через 10 днів) А ось запрошення на вклейку нам чомусь в один і той же день
-
з власного досвіду можу сказати, що це повний рандом. Моїй мамі пенсіонерці не треба було здавати біометрію за віком, але по ній запрошення на вклейку прийшло майже через 1.5 місяців
-
до речі, за той час поки прийшли запрошення нам із дружиною, то мамі вже і вклеїти майже встигли. Нам же із дружиною прийшов запит в один день. Всі 3 анкети були частиною 1 групової аплікації
-
Тут в групі часто пишуть що подавали за себе, свої дітей і т.д. а запити приходять по різному
-
в офіційних джерелах писали про те, що час для родичів чи аплікантів із однієї групи може варіюватись. Ну і те, що запит на одного члена сімʼї/групи не означає погодження решти. Ми були в такій саме ситуації - моїй мамі прийшов запит на 2 тижні раніше, ніж мені із дружиною. Ми вирішили не ризикувати і відвезли паспорт мами окремо
-
Запити на візу розглядаються окремо, тож невідомо коли вашому чоловікові погодять
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка я в Нідерландах подала місяць тому на візу до Канади, разом з моїм чоловіком, мені надійшло повідомлення що б я принесла паспорт, а моєму чоловікові ще немає, я вже як 12 днів не несу паспорт, мені краще почекати коли прийде і мого чоловіка повідомлення або першої поїхати віддати, дякую за відповідь