Українська Канада
-
Мені видали 3к на мене одного, я зберігав їх і накопичував протягом 5 місяців але були форс мажорні ситуції коли треба було їх використовувати (покупка меблів і всього приналаддя щоб жити самостійно) Зараз трішки офігіваю з цін на продукти і не знаю як ще більше урізати свої витрати аби на все що треба грошей вистачило...
-
та малось мабуть на увазі загальна обстановка, бо у ботинках Гуччі можна вступити в лайно десь на троєщині, а ваш айфон 15 заберуть гопніки із борщаги. (ще й відлуплять, а поліція зробитт вигляд, що нічо не бачили) і їм усім всеодно, гнили ви із мінімалкою, чи мали 20к на місяць
-
Так, чув багато що якщо прям повністю самостійно то важко і ще важче якщо є діти
-
Я зробив помилку і передав поштою
-
Коли візовий центр отримає Ваші документи (я так розумію Ви передали кур'єром), то на Вашу ел.адресу надійде трек-номер (від 1 до 15 днів) по якому далі можна дізнатися на якому етапі вклейка візи
-
Де ви такі страхіття бачили? Давно з таким не стикався… Тут у сусіда в Воні лексус вкрали і шо? А тиждень тому читав про перестрілку. Все дуже відносно, звичайно тут рівень життя взагалі вищий, але багато хто не дуже розуміє, що ті хто в Україні нічого не мав і не робив і тут можуть мати таку саму ситуацію.
-
Можливо довше буде йти до візового центру
-
Мені прийшов номер але там не написано що то паспорт, і одразу ж я отримав ворк перміт. Тож я не знаю то вони паспорт отримали чи заявку за ворк перміт
-
Так, але не зрозуміло де той трекінг намбер відстежувати бо на сайті VFS його не приймає. Пише невірні дані. Дякую вам за допомогу!
-
В тому і проблема що на початку я шукав з ким можна знімати, але постійно були якісь потім не приємні ситуації з цима людьми. Набагато легше житло шукати на самого себе
-
Пробачте що я виїхав з України і не лишився там з вами(( я теж не хотів зачіпати ваш "мегаГУМОР" боже які ми ранимі) у вас що багато естрогену в організмі?) Тоді нехай вас Бог береже в Україні, і що б для вас не закінчилася Україна 1 сплошним "толчком(у вашому ж розумінні)". Щастя та успіхів вашій дитині та й дружині, я впевнений у вас все буде добре)
-
Це не ворк перміт, а допис, що Вам дозволяється працювати, коли Ви оформите справжній WP
-
Окраїни Києва.. А ще цілодобово - дим, майже всі сусіди спалювали сміття прямо на подвір'ї, реально цілодобово, ми і просили, і поліцію викликали - нуль толку. Вікно відкрити було неможливо, їдкий дим заповнював кімнати. головний біль, кашель.. А після того як чоловіка побили наркомани (переломи, стрцс мозку) за зауваження не сцяти на наш гараж, а потім нас ще й пограбували,... поліція розвела руками. і то стала остання наша крапля і ми все продали і поїхали з країни.
-
👍 Щиро вдячний вам
-
У якому році ви поїхали? Звісно це жахливо.