Українська Канада
-
Ви ж можете самостійно через бота кікнути
-
А мені здається що це Хорватія
-
це демократія
-
🤷♂ як, і вважаю, що це повинні вирішувати адміни. Бо,якщо кожен буде банити кожного, то і групи не буде.
-
Зрозумів, дякую
-
Ось так ☝🏼
-
🔫 Пес Патрон кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @katharine_k, @real2ch, @ssusuhoy, Tupac Shakur, @bond0_07 Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Яків, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Нотаріуса там не признають, переклад з печаткою бюро перекладів, і все
-
Чи не було проблем з цим у Канаді? Бо чула, що скасовують таким візи
-
Доброго вечора) Підскажіть, будь-ласка, хтось вже їхав до Канади вдруге після того як отримав допомогу?
-
Нічого не скасовують в Канаді. В Європі якщо маєш канадську візу деякі країни скасовують захист
-
Можуть скасувати, якщо не пройшли медогляд
-
@ledidi95, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Я вважаю, що усiх хто сіє ворожий настрой треба банити, навіть якщо вони теж йдуть по цій програмі міграції, головне це спокій
-
Evgen, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, потрібно доставити торт в Торонто. 29.01. Я так розумію, по неділях кур'єрські служби не працюють? Не можу нікого знайти дистанційно. Може хтось порадить куди звернутися? Дякую.
-
Ми з чоловіком чекали 2 місяці, батькам за 2 тижні прийшло запрошення, дітям чекаємо 6й місяць 🤷♀
-
Вітаю, підкажіть будь ласка сайт , на котрому можна глянути квитки Рим Торонто. Дякую
22 Jan 2023, 19:22
70834/123847
about 2 hours ago