Українська Канада
-
Амстердам
-
Кому де більше до вподоби, деяким людям подобається у Африці, тому світ такий великий, щоб кожна людина обрала своє місце, США також країна не для всіх, хтось не тягне головою, хтось грошима, або менталітет не підходить, треба обирати те що ближче до душі, та не гаяти марно свій час та інших
-
Багато хто сподівалася на халяву, але все виявилось складніше ніж здається на перший погляд, хоча я вважаю що простіше для країни такого рівня вже нема куди
-
ССІS в Калгарі при наявності місця в готелях,перевагу надають одиноким жінкам з дітьми. Але багато випадків,коли і жінок з дітьми не поселяли
-
А в Канаду із США😁.
-
Аренбі,букінг
-
Тепер навіть за місяць нічого не дає . Відповідають: по наявності. Тому безкоштовне житло- це варіант Б
-
Я теж так думаю. Наприклад чим Канада краща за Європу? Які є плюси в Канаді яких не має в Європі. Є один плюс це получити швидше громадянство. Хтось каже, що тут не має гомофобії і тут всі дружелюбні) так, в очі вам майже всі будуть люб'язні, але позаочі вас зрівняють із землею і хочуть вашого звільнення з роботи. Зі мною працюють хлопці з Мексики, так вони теж говорили, що ставлення спочатку було м'яко кажучи упереджене. Зарплати тут високі, але і ціни тут не маленькі, тому писати, що висока зарплата це плюс, ну таке, до високої зарплати, ще треба дожити. Як то кажуть, добре там де нас нема)
-
ну для мене набільший плюс - немає перенаселення як у ЄС. де всі на головах, а про парковку... то я краще промовчу, бо забанять за матюки) другий - це вже рівність. а все інше.. так, клімат у ЄС набагато кращий, наприклад.. і т.д. тут дійсно треба обирати, що кому важливіше особисто.
-
Навіщо взагалі порівнювати Канаду з ЄС? Це взагалі різні світи
-
Багато хто подався якогось чорта, але не думає сюди їхати
-
Хто говорить? Я навпаки бачу сотні якщо не тисячі постів від Українців про те, як тут погано і “все я повертаюся в європу”. Але звідки, знову ж таки, взялися 700к заявок на Канадську візу? Вопрос риторичний)