Українська Канада
-
Ви нерозумієте що таке емпатія.
-
Доброго дня всім. Підкажіть, будь ласка. Коли здаєш медицину ще до прильоту, то чи повинно то відобразитися в особистому кабінеті?
-
то шо треба ще тут створити обстановку, від якої тікали?
-
я думаю кому сильно не сподобається той повернеться назад, а взагалі люди такі... є у деяких кадрів якісь дивні необгрунтовані вимоги. навіть у внутрішніх переселенців в середині України
-
Про емпатію чули?Війна ніби не закінчилась
-
ну поясніть про що ви і що вам не подобається
-
Тут погоджуюсь. В мене була така штука, шо я кричала шо Вінніпег жахливий. Дуже довго і всюди. І мене спитали то чого ти тут сидиш. І я така блін а реально 😂 Купила квиток і поїду звідти. Лайфхак, працює, всім раджу )
-
Протест, але я їхала в Канаду, бо завжди мріяла. То чому я маю щодня читати і чути цей чийсь пронос протест?...) Це типу, як вони не люблять полуницю, але прийшли на ринок і кричать усім покупцям полуниці, що ті придурки, бо полуниця не смачна! Як ці люди б там виглядали? Отак і тут. ''Канад погана, але ми ЗМУШЕНІ тікати до неї, бо війна..'' Це звучить ... ну нереально тупо..
-
Мені було погано в Україні, але я ніде про це не кричала)) Просто підготувалась і емігрувала звідти І зараз не кажу всім скрізь, що Україна якась не така, погана і т.п., вона не така для мене особисто, тому я там і не живу. а тим, кому там добре - я дуже рада за них і пишаюся(без підколів)
-
Вибір є завжди Просто реально, мені тяжко зрозуміти людей, яким настільки все погано у Канаді і все їм не так Але чомусь ніхто з них не виїздждає з неї Я не сперечаюсь, Канада не для всіх (як і будь-яка країна) Але на моєму досвіді, кому не подобалось у Канаді жити, вони брали і виїзджали, мовчки А ось ті, хто з піною у роті щось намагаються усім розкрити всі суб’єктивні мінуси Канади… ну, я не розумію для чого
-
а зараз ви де7)
-
В Торонто скоро буду
-
Дуже знайома поведінка,ні?Десь я вже таке бачив,люди які сидять десь і обсирають максимально це місце.Ось тільки згадати неможу шо ж це за нація була..
-
Напишете враження після Вінніпегу
-
Мені головне швикість міста і тп Всім по різному
-
Це ви не з натяком на ''гейропу'' часом?)) Де просто купа росіян, (тільки у Німеччині 7 мільйонів) але їх ніколи не затягнеш назад в їх ''вєлікую росію'', ні грошами, ні силою.
-
а я навпаки чув що там важко почати. цікаво, всім по різному )
-
не переживаєте, що переїзд може негативно вплинути на отримання PR? (ну, якщо ж звісно були такі плани, а якщо ні, то видалю питання)
-
Мені теж 😂
-
Мені саме враження цікаві після Вінніпегу і різниця
22 Jan 2023, 19:22
71077/123899
about 2 hours ago