Українська Канада
-
@banofbot
-
Не тикайте, будь ласка Пост з сертифікатами видалений, як я бачу. Його було видалено за допомогою бота, а не адміном Ну і якщо ніхто в чаті протягом 5 хвилин людині не відповів, то це не означає, що «Адмін всрався». Адмін не зобов’язаний відповідати на всі питання, та й має право на особисте життя
-
що, не дають допомогу? чи не встигаєш палучіть?
-
Читай вище
-
Ви про що?
-
Суржик
-
мені цікаво просто якою, на вашу думку, вам відповіли
-
Украінською будь ласка
-
Писати і хамити мені в приватних повідомленнях теж не варто. Спочатку перечитайте все уважно, а тоді робіть висновки
-
До вас ніхто і не чіплявся🤷🏻♀️це нікому не треба
-
Ну що, до чого ще ви будете чіплятись?
-
Я веду до того що ви вважаєте себе супер українцями і супер допомагаєте а по факту ніхуя
-
по-перше, суржик — також, хоч і не ідеальна, проте українська, по-друге, суржика, як такого, навіть і немає у відповіді
-
Де ви суржик побачили?
-
ніхто себе тут «супер українцями» не вважає, так, не всі дуже радо відповідають, не всі дуже ввічливі, проте намагаючись доколупатись до слів — виставляєте себе у зовсім не кращому світлі
-
Ну тоді який сенс існування цієї групи? Чому ніхто дійсно не допомагає? Ви бачили групи поляків в Канаді? Там дійсно існує підтримка і реальні підказки, а тут що? Я запитував про щось кілька днів тому і навіть не отримав відповіді…трагедія адмін навіть не звернув уваги а більшість просто читає просто пости. Де наша єдність? де наша імміграція? де українська дружба?
-
Я реально не розумію чому ви видаляєте тих хто вам не подобається? Це демократія?
-
Ну так в чому проблема?
-
@jost235733 хоче кікнути P L з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 19:22
71151/124825
about an hour ago