Українська Канада
-
підтримую, можу лише додати, мова, освіта, досвід роботи і найголовніше вік. Якщо за 50, можна навіть не задумуватись, бажано до 35, а найкраще, до 28.
-
Ви зараз хочете вигадувати ситуації без конкретики. Де ваш знайомий та ким працює? Він буде подаватися на провінційну або одну з трьох федеральних програм міграції? Який рівень мови та вік? Яка освіта? Дуже багато факторів, по калькулятору федеральної міграції і в мене бали вже є, але це не значить, що міграція гарантована, кожен профіль регулярно змінюється, межа прохідних балів також. + сам процес декілька місяців - до року розглядається урядом, все не так швидко та передбачувано.
-
Ну якщо чіпляться до слів то так можливо всі крім вас божевільні, він не пропрацював рік, але він перебуває там і розуміє що каже, я мала на увазі що він вже набрав бали, які потрібно набрати за 3 роки. Там же бали дають не лише за роботу, а за знання мови, вік тощо.
-
В чаті останні тижні якись круговорот тролінгу напередодні закриття программи в березні )
-
Як ваш знайомий вже отримав візу і відпрацював рік коли cuaet відкрили меньше року назад+чекати візу?)
-
Ваш знайомий не може працювати вже рік на роботі, оскільки куает лише в березні почався Спробуйте знайти інформацію по отриманню пр в інтернеті на офіційних сайтах, або послухайте вебінари імміграційних консультантів-вони теж є в Інтернеті. Також багато обговорювалось тут в групі. Так зможете краще зрозуміти, що і до чого, бо це в двох словах важко пояснити
-
Я розумію , що це не отримання негайно резиденства)Мені просто знайомий каже ,що заїхав по cuaet , вклеїв ворк перміт , порацює вже рік на роботі щоб набрати бали , і він набрав бали , знає мову і він вже буде подаватись на резиденство , нічого іншого не робив 🤔
-
Cuaet-програма для отримання візи і ворк перміту, а не для отримання постійно резиденства. Ви по куает можете заїхати і жити до трьох років у Канаді, а для отримання пр потрібно по прильоту за деякий час підібрати імміграційну програму (зазвичай це робиться з імміграційним адвокатом) і вже тоді по цій програмі рахувати бали і подаватись Програми різні, але практично всюди є такі елементи, як мова, освіта та досвід роботи
-
Я вичитала те що по Cuаet заїжджаю і мені там вклеюють ворк перміт, і тоді мені потрібно набрати бали, щоб податися на резидентство, чи я щось не так зрозуміла?
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка, а якщо я працюватиму на бали які за програмою CUAET потрібно набрати, і потім мені схвалять резиденство, хто автоматично його отримає, тільки мій чоловік чи батьки теж на підставі цього можуть?