Українська Канада
-
Після здачі біометрії.
-
Перміт як і віза не може бути виданий на довгий період, ніж дія паспорту.
-
В цей період ви будете перебувати в країні на підставі ворк перміту, віза вам для цього не потрібна. Єдиний ньюанс, якщо ви виїдете з країни, то не зможете повернутися, бо у вас не буде візи. Але багато хто писав, що ворк перміт власникам work visa видали на термін дії візи, не довше.
-
Вже є новий паспорт.
-
Паспорт є документом, на підставі якого ви можете подаватися на візу чи перміт. Якщо паспорт не дійсний, як ви зробите перміт?
-
Ворк перміт видається на три роки, але не довше строку дії паспорту.
-
По Вашому получається так, що всім потрібно спочатку зробити свіжі паспорта а потім робити візу?
-
Ну тоді все правильно. Сама програма діє 3 роки.
-
Паспорт в цих випадках мав довший строк дії. Тобто віза на три роки і ворк перміт до кінця дії візи.
-
А на який термін видається ПР?
-
І що? Цей термін визначає офіцер в аеропорту. Якщо він хоче, то переглядає і додає тих пару тижнів чи може і місяць. Але у більшості випадків навіть при оновленні перміту без обмежень ставлять той самий термін, що був у початковому.
-
Ні, не правильно. Я маю візитор візу, мій ворк перміт - на три роки від дня в’їзду. А в деяких випадках, при наявності ворк візи, ворк перміт - з дня вклейки візи в паспорт. Це трохи різний строк.
-
@Aleks8lawyer, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Перміт дає підстави перебувати у Канаді, навіть якщо віза вже не дійсна
-
Інна Лукіянова, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
я маю на увазі Перманент резиденс чи як воно називається)
-
Питання було у тому, що робити в Канаді в період між датою закінчення ворк візи на три роки і ворк перміту на три роки. Я говорю про те, що цього періоду просто може і не бути, бо ворк перміт не дадуть на довше, ніж діє віза.
-
Ви маєте візитор візу, але воркперміт наразі можна отримати до 31 березня 2023 року. Приїхати через 5 років і отримати ВП на 3 роки у вас не вийде.
-
Якщо ви подається, то так.
-
І ВП продовжать?
22 Jan 2023, 19:22
71439/124476
less than a minute ago