Українська Канада
-
Дякую , не знав цих нюнсів . Сперечатися не хотів , яка країна краща у комфорті, тим більше не жившими там )) В цій темі потрібно відштовхуватися від конкретних людей і конкретних їхніх цілей , щоб +~ дойти до спільного знаменника )
-
Зрозуміло. Тобто я втратив вже 3+ місяці нажаль :с
-
Усім привіт, як можу тут вийти на комунікацію з адміністратором? Наперед вдячна ❤️
-
Вітаю товариство! Підскажіть будь-ласка, хто можливо знає, що робити? Чоловік і дружина подавалися на візу CUET в серпні, жінка здала біометрію в жовтні, а чоловік в грудні (у Львові), станом на кінець січня 2023 р. нікому не прийшов лист на запрошення на вклейку візи, мають прийти листи кожному окремо, жінка написала в кризову форму та на інші офіційні електронні адреси IRCC з проханням прискорити розгляд її заявки, через сім днів надійшла відповідь, що IRCC отримали звернення і на цьому все. Немає ніякої конкретики. У когось був схожий досвід і як ви віришували цю проблему?
-
Цю інформацію (до літа) поширив Український конгрес а саме відділок Торонто, їх попросили це вже прибрати, бо немає посилань на офіційні джерела.
-
Допомогу будуть давати до початку літа це офіційна інформація
-
Адмінам сил, думаю кількість питань щодо візи та перміту буде зростати в геометрічній прогресії ближче до березня 😄