Українська Канада
-
Так, чула, що може і WP дати не на 3 роки...
-
Все від його настрою залежить…
-
Ok. Обов’язково покажіть офіцеру два паспорти, може і повезе, дасть по максимуму ВП. Вдачі!
-
Дуже на це сподіваюсь, будемо пробувати, запитайте мене після 21 лютого
-
Скоріш за все з моменту в‘їзду.
-
Радять… )
-
Дякую))) не чули, такі випадки були?
-
Скажіть будь ласка, Ви телефонували за межами Канади, можливо із Європи? Тобто ця інформація є не точною? "Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі" ?
-
дякую за відповідь і за те що дали відповідь тут в групі)
-
Я телефонувала з України. Ну поки що доказів цієї інформації немає .. і як на мене, це взагалі нелогічно. Заїхати до 31.03 і виплати до 30.06. Тому і позвонила . Не знаю, які там фахівці відповідають , але сказали, что до 30.06 виплати отримають всі
-
Це все спекуляції. Точна інформація буде ближче до кінця лютого. Поки що щотижневі зустрічі із IRCC підтверджують той факт, що допомога буде надаватися тим, хто заїхав до 31.03. Якщо буде інша інформація, то про це буде повідомлено.
-
Де можна подивитись ці зустрічі чи офіційно прочитати про них підкажіть, будь ласка
-
Ніде, адже це закриті зустрічі IRCC із КУК та кількома іншими системними організаціями у Канаді. Повідомлення про фінансову допомогу також розміщено на сайті національного КУК Канади.
-
Дайте, буль ласка, ссилку на це повідомлення
-
Це у всіх так. З біометрією. Працює програма комп'ютерна, всіх, хто немає біометрії, а це діти, відсуває вбік - і це вже розгрібають люди. Зазвичай, в таких випадках, вам слід звертатися через кризову форму.
-
Добрий день. Можливо хтось може прояснити ситуацію з дітьми? Ми з дружиною та бабусею вже маємо візи в паспорті, а на дітей так виклику і не має. З чим це все пов'язано?
-
Кризова форма дає через 14 днів авто реплай. Чекайте і все.
-
Дякую. Написав в кризову форму. Обіцяють відповісти на протязі 14 робочих днів, а це ще місяць...
-
Привіт, друзі Запрошую на мої заняття з бальних танців, сучасної та авторської хореографії - індивідуально або в групі! Торонто, Оквіль, Етобіко, Міссісага. Я планую викладати жіночу групу окремо від чоловічої. Також буде група для танців в парах. Якщо ви або хтось із ваших знайомих може бути зацікавлений - поділіться моєю контактною інформацією або одразу пишіть у приватні - дякую 💃🕺
-
@Mr_Gsos, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
71510/123823
about 8 hours ago