Українська Канада
-
Скажіть будь ласка, Ви телефонували за межами Канади, можливо із Європи? Тобто ця інформація є не точною? "Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі" ?
-
дякую за відповідь і за те що дали відповідь тут в групі)
-
-
Кризова форма дає через 14 днів авто реплай. Чекайте і все.
-
Привіт, друзі Запрошую на мої заняття з бальних танців, сучасної та авторської хореографії - індивідуально або в групі! Торонто, Оквіль, Етобіко, Міссісага. Я планую викладати жіночу групу окремо від чоловічої. Також буде група для танців в парах. Якщо ви або хтось із ваших знайомих може бути зацікавлений - поділіться моєю контактною інформацією або одразу пишіть у приватні - дякую 💃🕺
-
Таке питання, відповіді знайти не можу. Ми вже в Канаді, а мій батько отримав разом з нами foil less візу, але не полетів, бо виникли обставини що змусили його повернутися в Україну. Строк візи пройшов в листопаді. Як вчинити зараз щоб отримати візу - знову подавати аплікацію чи можна вклеїти без цього?