Українська Канада
-
Мій теж має паспорт але я додавала документи свідоцтво про народження але все на Укр мові. В мене і дозвіл з виконавчої служби був на вивоз дитини по аліментам на Укр. Мові . Нічого не просили більш ! Вважаю, якщо потрібно буде ім, вони напишуть вам .
-
Добрий день підкажіть будь ласка: при подачі анкети на візу ( для дитини) я подала паспорт дитини, дозвіл батька, копію паспорта батька та свідоцтво про народження дитини НА АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ ( ПЕРЕКЛАДЕНЕ З УКР бюро перекладів). ПИТАННЯ: Чи потрібно було свідоцтво НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ ДОДАВАТИ? Дякую, незалиште без увагу!!
-
Добрий день!Підкажіть які зараз умови отримання PR у Саскачевані?
-
Друзі, привіт! Тут є хтось, хто може допомогти із покупкою авто для наших воїнів. Треба знайти позашльоховик: Mitsubishi L 200 (2008-2014) пікап. Не за всі кошти світу. І організувати відправку в Україну. Гроші зібрані. Якщо хтось зможе допомогти, напишіть мені у приват. Дякую.
-
Дякую!
-
Доброго дня! Підкажить, будь ласка, усі мають право отримати депозит від банка у розмірі 3000 доларів? Або це тількі у випадку, якщо ви приїхали з родиною?
-
привіт кому потрібен тест g1 і допомога з автоінструктором пишіть в личку
-
Доброго здоров‘я! Хто з Львівської області і планує летіти у Ванкувер з нового року. Якщо можете привезти з собою мого кота, взамін оплачу квиток до Ванкувера і навіть більше. Як є хтось такий, напишіть мені.🙏🏻
-
Добрий вечір. Мені на даний момент 17 років. Мені прийшов запрос на паспорт без запиту біометрії, але в Канаду я маю намір прибути коли мені буде 18, тобто треба буде моя біометрія. Питання, що мені робити в цьому випадку? Чи будуть проблеми при перетині кордону? Чи треба буде десь потім здати біометричні дані? Може хтось стикався все ж