Українська Канада
-
Добрий день, підкажіть будь ласка така ситуація мені вже вислали запрошення на вклейку, але потрібно терміново вилетіти з країни де здавала біометрію, тобто з Аргентини, чи зможу я вклеїти візу і іншій країні??? І ще питання чи потрібна транзитна віза канадська, якщо я не виходжу з аеропорту та не міняю авіа компанію ?( перебування в аеропорту 15 годин )
-
Привіт Можу сказати за транзитну візу Якщо летите через Англію то швидше всього що так
-
моя жена сдавала биометрию в Чехии, а вклеивала в Польше. по поводу транзита не нужно. Только в некоторые страны, типа Великая Британия и СШа(это основные через которые обычно пересадка идёт по билетам) то есть даже если вы с аэропорта не выходите, вам все равно нужна виза в эти страны, так что я бы обходил стороной такие билеты
-
Дякую за відповідь, лечу з Аргентини через Канаду в Монтреалі 15 годин чекатиму в аеропорту на пересадку, але авіа компанію не змінюю.
-
Дякую за Вашу думку. Ваші думки завжди практичні і надійні!!! Я і ними керуюсь Так і зроблю. Просто виникали постійно сумніви чи не стане моя відсутність в Канаді перешкодою в отриманні допомоги, бо оскільки це є вимогою, та як на це відреагує IRCC
-
www.bbc.com/ukrainian/features-64463269?at_format=link&at_link_id=41F9DC8E-A141-11ED-836D-C6D42052A482&at_medium=social&at_campaign=Social_Flow&at_campaign_type=owned&at_link_type=web_link&at_bbc_team=editorial&at_link_origin=BBC_News_Ukrainian&at_ptr_name=facebook_page
-
Я впевнений що повернусь до Канади, вони ж не знають мої наміри... аби IRCC не подумало що це "фінансовий туризм", що подаюсь поза межами Канади на допомогу