Українська Канада
-
Lidiia, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Я впевнений що повернусь до Канади, вони на жаль не знають мої наміри... аби IRCC не подумало що це "фінансовий туризм", що подаюсь поза межами Канади на допомогу. Вони мабуть бачать в системі що мною покинуто країну певного числа
-
Я не думаю що це одна з тих ситуацій де можно почекати і все буде працювати. До них якось можно дозвониться?
-
спробуйте завтра може у них на сайті проблеми
-
на крайняк спробуйте тут
-
дехто чекає на завершення цих процедур по 6 місяців, сама суть 'emergency' не працює в таких термінах.. багато хто вже знайшов місце і потреба в терміновому пересленні відпала
-
таким ''туризмом'' займається дуже багато хто, і цим підставляють тих, хто був дійсно змушений тимчасово виїздити як emergency
-
Дякую
-
програма для emergency travel але біометрію очікувати треба 1-2 місяці, дехтоо після цього ще 4 місяці чекаює на вклейку
-
Підскажіть будь ласка , через в flagma безпечно знаходити роботу чи ризиково ? Оскільки за працевлаштування хочуть 400-450€ Українські агенції
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо дитині при оформленні візи ми не зробили study permit. Чи можна це зробити вже у Канаді. Чи як можна оформити у Варшаві?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто купував ктивтки через авіакомпанію air Canada. Як зрозуміти, якщо купуєшь економ стандарт, де інформація про багаж?
-
доброго дня. Я не маю знайомих в Канаді, тому байдуже в яке місто їхати. Хотів запитати - в яке місто краще їхати IT спеціалісту? Де зараз немає перенаселення, проте є шанс знайти роботу. Можливо хтось знає ресурс по рейтингу де саме наразі потрібні люди? Дякую
-
Шукати місто від пропозиції роботи. Рахувати де більше залишиться на життя за формулою "зарплатня мінус житло". Середні ціни є в мережі. І після цього вже шукати там конкретне житло.
-
Можу сказати про Air Canada у YYT, це міжнародний аеропорт у Торонто, багаж можна оплатити по факту безпосередньо в аеропорту на автоматичному check-in, якщо до Канади летите, не в курсі щодо багажу
-
Так, вірно Торонто це YYZ, вибачаюсь
-
Якщо мова про CUAET, то study permit видають в аеропорту в Канаді по прильоту
-
YYZ (Pearson in Toronto), not YYT (St.John's, NL)
-
Добрий день, а можна летіти через Лондон в Канаду?
-
Провінції Онтаріо , БК, Альберта, і Квебек. Найбільше вакансій в Торонто в ІТ. Найкраща програма для міграції для IT в БК Дослідити рівень зарплат по містам в професії яка тебе цікавить можеш на indeed ca на вкладці salary guide
22 Jan 2023, 19:22
71684/124884
about 2 hours ago