Українська Канада
-
Яка різниця, яка у вас віза? Вам видадуть ворк перміт, стаді перміт чи візитор рекорд по прильоту (це буде залежати від вашого віку, а не візи). Ворк перміт зараз отримують всі, навіть ті, хто не вказував, що хоче працювати. Це просто документ, який дає право перебувати в Канаді. Після цього отримаєте фінансову виплату.
-
Не міг,бо його б тут же звільнили. Часто люди дорожать своїм місцем
-
Перепрошую, то я правильно зрозумів що краще летіти у Вініпег або Манітобу бо там дають готель до 30 днів по приїзду? Чи то не гарантовано, що вийде отримати? Дякую
-
Скажите, может кто знает новый адрес для отправки на вклейку визы в Варшаве?
-
тут спілкування англійською або українською
-
Чи хтось знає адресу візового центру в Варшаві, де можна вислати на вклейку паспорта.
-
Йой, та то я по москальських групах кидав повідомлення і сюди теж кинув. Сердечно перепрошую
-
Завтра везу людей с калгари в эдмонтон и назад в калгари В посольство Украины. Возможно ком-то что то нужно передать, завезти ? Пишите…
-
Не гарантовано,місць може не бути.
-
Невже ви вважаєте, що у Вінніпезі живуть люди, які жили у в Україні у трущобах? Вінніпегу має дуже гарні райони, не гірші за Київ.
-
Мені здається, все залежить від людини, а не від того, з якого вона міста чи району. Що кому подобається...
-
Якщо чесно взагалі дуже дивно порівнювати канадські міста на півночі і місто с тисячолітньою історією Київ, який набагато краще по багатьом факторам) Тут більше розмова про те, що місто треба обирати не тільки “можливість(верогідна) ПР отримати” а потім на другий тиждень розчаровуватись, а проводити реальний аналіз того, які у вас будуть перспективи з боку професійних можливостей, чи підходить вам інфраструктура, клімат, чи є там достатня кількість дитячих садків, шкіл (якщо велика родина), наскільки важко без автівки і тд.
-
Після Києва і столиця Канади Оттава це село, якщо чесно, але не тільки у зовнішньому вигляді справа)
-
Дуже хочеться почути вашу думку через 3 роки. Але впевнений що не почуємо
-
Авто кредит обмін старого автомобіля на новий “trade in” Cтраховка Онтаріо GTA, Tест G1, G2 автонструктор ! Допомога в отриманні кредиту для людей з будь-якою кредитною історією, а також для новоприбулих 4166241314🇺🇦🇨🇦
-
Заречный, у Днепра жк
-
Перепрошую, а з якого саме «хорошого» цікаво просто?)
-
Як і тих, хто вже попернувся і перехрестився))
-
Наявність грошей щє не гарантує успіх
-
Я не розумію чому ви полетіли до Канади якщо до США потрапити набагато швидше через їхні програми, ніж через КУАЕТ
22 Jan 2023, 19:22
71772/123823
about 3 hours ago