Українська Канада
-
Пікажіть будь ласка при оформлені картки банку ви вказували що є платником налогів в Україні чи можно не вказувати?
-
Дякую
-
Не потрібно. В нас с дружиною теж пройшло біля місяця після 30 денного терміну. Писав листа, питав. Відповіли, що нічого страшного, робити нову анкету не треба.
-
Доброго дня, ТD або СIBC
-
Привіт, друзі підкажіть будь ласка який банк краще обрати? Можливо є якісь спеціальні умови для Українців по CUAET? Дякую
-
Добрий день всім підкажіть будь ласка, замовнив форму ще на початку квітня, прийшло запрошення на біоиетрію, але плани були змінили, тепер вирішив повернутись що цього питання, чи потрібно перетворювати нову аплікацію, бо лист на біометрію пише що активний тільки 30 днів. Буду вдячний за пораду
-
Я від Відня півтори години. Мені краше туди. Якщо маєте час напішвть з чого мені починати. Дякую
-
Доброго дня Всім!) Чи може хтось підказати де в Міссіссазі або Торонто можна зробити переклад документів?
-
Всім привіт 🕺 Планую переїзд у Канаду у січні але зазделегідь займаюсь логістикою пов’язаною з роботою. Я хореограф та викладач танців, шукаю танц зали в Торонто для проведень своїх занять. Потрібне приміщення з двома або трьома залами різного розміру з дзеркалами для одночасних уроків для різних груп. Може хтось теж хореограф, або займається пошуком приміщень, або хоче танцювати та вже щось шукав для себе, своїх дітей?… за будь-які поради дякую.
-
Вітаю, громадо! Підкажіть, будь ласка, детально. Хочу з дитиною подавати на візу до Канади, але не знаю з чого починати. Наразі живу у Словаччині. Я так розумію, можно подати онлайн, а потім до візового центру. Якщо так, будь ласка, посилання і адресу центру. Дуже вдячна за розуміння
-
30-35 і + в залежності від величини компанії.
-
Доброго ранку Адмін напиши мені будь ласка мені дуже потрібно.
-
Можна
-
А що це , де це ?)!
-
термін 30 днів, без змін. (подання на вклейку) допускається перевищення 30 днів (здача біометрії)
-
Звідки інформація?