Українська Канада
-
Вибачте, хочу запитати, якщо вам не зручно відповісти. Чи маю я робити медогляд? Він коштує 210 євро в Братиславі. Чи він потрібен 100%? Бо буду їхати в Канаду та не хочу сюрпризів там.
-
ви часом не знаєте чи в Канаді воно дешевше? Бо 210 євро це геть дорого.
-
Медогляд вам потрібен в любому випадку обов‘язково Нам по програмі зробили виняток і ми можемо зараз робити медогляд або до приїзду у Канаду, або уже в Канаді Якщо ви зробите медогляд до Канади, ви отримаєте одразу вп без обмежень (тільки між проходженням медогляду і вильотом треба почекати десь тижня 2-3, щоб він у базі з‘явився)
-
Плюс-мінус так само Там просто в деяких провінціях можна подавати заяву на часткове повернення коштів (при умові здання медицини в цій провінції) Але які це провінції, не пам’ятаю Нова Шотландія це точно
-
Чи вистачить 2,5 години пересадки в Торонто (+WP) якщо в нас дитина 3 місяці і знаю що таких швидше пропускають?
-
Буде супер якщо так буде
-
Тобто радите не робити в Європі а краще вже в Канаді?
-
Доброго дня! Може хтось вже знає, які треба везти документи на дитину, якщо вона від першого браку і має інше прізвище? Потрібно перекладати документи і завіряти нотаріусом?
-
Вибачте, ви маєте на увазі з моменту ухвалення візи? Бо візу я вже отримав, проте нічого про WP не сказано.
-
Навіть рішення суду?