Українська Канада
-
Там бот а не Людина відповідає. Може я не на тому сайті . Можете сайт скинутИ?
-
Вибачте, хочу запитати, якщо вам не зручно відповісти. Чи маю я робити медогляд? Він коштує 210 євро в Братиславі. Чи він потрібен 100%? Бо буду їхати в Канаду та не хочу сюрпризів там.
-
ви часом не знаєте чи в Канаді воно дешевше? Бо 210 євро це геть дорого.
-
Медогляд вам потрібен в любому випадку обов‘язково Нам по програмі зробили виняток і ми можемо зараз робити медогляд або до приїзду у Канаду, або уже в Канаді Якщо ви зробите медогляд до Канади, ви отримаєте одразу вп без обмежень (тільки між проходженням медогляду і вильотом треба почекати десь тижня 2-3, щоб він у базі з‘явився)
-
Плюс-мінус так само Там просто в деяких провінціях можна подавати заяву на часткове повернення коштів (при умові здання медицини в цій провінції) Але які це провінції, не пам’ятаю Нова Шотландія це точно
-
Чи вистачить 2,5 години пересадки в Торонто (+WP) якщо в нас дитина 3 місяці і знаю що таких швидше пропускають?
-
У Манітобі точно безкоштовний мед екзамен, але потрібно виготовити Манітобську health card
-
Буде супер якщо так буде
-
Так, з малою дитиною швидко пропустять. Але треба навіть самостійно запитати офіцера.
-
Онтаріо 120(платіж в клініку за медогляд)+55(xray)+20(аналіз крові). Бачив відгуки, що зроблений в Європі медогляд так в базі і не з'явився.... Також, є шанс, що новий в.п. видадуть на 3 роки з моменту ухвалення, а не з моменту в'їзду....
-
Тобто радите не робити в Європі а краще вже в Канаді?
-
А якщо зробити в Канаді мед огляд, скільки потрібно часу, щоб отримати новий ВП без обмежень?
-
Хз... дочці прийшов за 2-3 тижні, дружина чекає вже більше 2х місяців
-
Добрий день, хто поїхав з Німеччини, як ви закрили джоб центр?
-
Дзвонити на гарячу лінію IRCC. На сайті є контакти. І ці питання вам потрібно ставити в агентстві, а не в групі. Ви заплатили гроші за комплекс послуг, який включає інформаційні послуги. Хай відробляють.
-
Вам відмовили, скасували чи відмінили? Там в кабінеті є пояснення можливих причин ( здається у вигляді спливаючого вікна). Бувають помилки, бувають збої, треба телефонувати на гарячу лінію.
-
Доброго дня! Може хтось вже знає, які треба везти документи на дитину, якщо вона від першого браку і має інше прізвище? Потрібно перекладати документи і завіряти нотаріусом?
-
Вибачте, ви маєте на увазі з моменту ухвалення візи? Бо візу я вже отримав, проте нічого про WP не сказано.
-
Канада не вимагає завірення нотаріусом ніяких документів. Переклад можете зробити. Може підійти навіть самостійний переклад. Для перестраховки зробіть через бюро перекладів з печаткою.
-
Навіть рішення суду?
22 Jan 2023, 19:22
71833/124829
about 2 hours ago