Українська Канада
-
Доброго дня шановні. Якщо прийшло повідомлення про те що прийняли мої біометричні дані.Здав їх,ще в вересні... Це значить хоча б щось?Чи це знову ж таки,мою заявку і далі,можуть розглядати ще пів року ?
-
Дякую
-
Нормально, якщо здавали у Львові, то може з’явитися аж через 10 днів))) у кожного по різному
-
Центр допомоги українцям з правої сторони коли виходите з місця отримання багажу Вони допомагають усім
-
Це нормально якщо я здав біомертію, получив на електрону пошту лист підтвердження а в анкеті в графі біомертія пише ніби я її не здав(пройшов один день з моменту здачі)
-
Доброго дня. Хто летів в Канаду з Франкфурта авіакомпанією Condor, підкажіть будь ласка, чи потрібні ковід сертифікати при посадці на літак і чи потрібно оформляти eTA?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка куди звертатись щоб отримати на тиждень-два БЕЗКОШТОВНЕ ПРОЖИВАННЯ В ТОРОНТО?
-
Так
-
Буде працювати телефон куплений в Європі в Канаді?
-
А як таке можливо що не мав доходів? Це хіба що працював неофіційно
-
Ще цікава деталь - оренда має складати від 30% річного доходу, відповідно не підходить для тих хто приїхав в кінці року і відповідно оплатив 1-2 місяці оренди. Хіба що в декларації мінімалка
-
Дивлячись з якої країни
-
дякую за детальне пояснення
-
так, перечитав, згоден. Якщо "ні зв'язків, ні 183 днів перебування" - не резидент, інакше резидент
-
You are not eligible for this one-time payment if you were considered a non-resident of Canada in 2022. You were a non-resident of Canada in 2022 for income tax purposes if any of the following are true: you did not have significant residential ties in Canada and any of the following applies: you stayed in Canada for less than 183 days in 2022 та наче все однозначно: якщо будь-який пункт підходить, то ви не резидент
-
Підходить тільки для тих, хто прожив у Канаді більше пів року
-
Але там потрібен дохід за 21 рік
-
Помилку вибиває 😀😀
-
це до 1 грудня якщо, так?
-
Це нормально якщо я здав біомертію, получив на електрону пошту лист підтвердження а в анкеті в графі біомертія пише ніби я її не здав(пройшов один день з моменту здачі)
22 Jan 2023, 19:22
71901/124480
32 minutes ago