Українська Канада
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка куди звертатись щоб отримати на тиждень-два БЕЗКОШТОВНЕ ПРОЖИВАННЯ В ТОРОНТО?
-
Так
-
Буде працювати телефон куплений в Європі в Канаді?
-
А як таке можливо що не мав доходів? Це хіба що працював неофіційно
-
Ще цікава деталь - оренда має складати від 30% річного доходу, відповідно не підходить для тих хто приїхав в кінці року і відповідно оплатив 1-2 місяці оренди. Хіба що в декларації мінімалка
-
Дивлячись з якої країни
-
дякую за детальне пояснення
-
так, перечитав, згоден. Якщо "ні зв'язків, ні 183 днів перебування" - не резидент, інакше резидент
-
You are not eligible for this one-time payment if you were considered a non-resident of Canada in 2022. You were a non-resident of Canada in 2022 for income tax purposes if any of the following are true: you did not have significant residential ties in Canada and any of the following applies: you stayed in Canada for less than 183 days in 2022 та наче все однозначно: якщо будь-який пункт підходить, то ви не резидент
-
Підходить тільки для тих, хто прожив у Канаді більше пів року
-
Але там потрібен дохід за 21 рік
-
Помилку вибиває 😀😀
-
це до 1 грудня якщо, так?
-
Це нормально якщо я здав біомертію, получив на електрону пошту лист підтвердження а в анкеті в графі біомертія пише ніби я її не здав(пройшов один день з моменту здачі)
-
а шо за ліміт?
-
Є два основні кредитні бюро TransUnion and Equifax. Той і той рейтинг є дійсним. Я користуюся Scotiabank вже 5 років, ніколи не було таких сценаріїв, як ви описали.
-
Я не думаю ,що вищий 23$ per hour ,+ писав зарплату за попередні роки в Україні ,ну а там приблизно 800$ в місяць . Треба ще чекати ,чи вони одним чеком б прислали це все?
-
Лижі треба))
-
Доброго вечора. Питання до тих, хто минулого року отримав SIN, вже подав декларацію і має доступ до облікового запису CRA. 1) у якому місяці ви отримали SIN? 2) який у вас TFSA contribution limit? Цікаво чи нам, особливо тим хто отримав SIN ближче до кінця року нарахували ліміт за минулий рік
-
И с нами мама, по состоянию здоровья и возраста работать не может . Она вдова . На нее отдельно можно подать ?
22 Jan 2023, 19:22
71907/124350
38 minutes ago