Українська Канада
-
Заберіть посилання на свій телеграм. Дякую.
-
Ось тільки тільки приїхала до Ванкуверу На перші 2 тижня вам нададуть житло Волонтери дуже хороші, надають купу корисних сайтів, скажуть що де робити
-
Підскажіть будь ласка, як можна знайти житло на перший час, окрім «I can help” , або якісь групи де можна знайти житло та арендквати без контракта о роботі. Ще було б цікаво дізнатись якусь інформацію від тих хто вже в Канаді ,як бути перший час з житлом , роботу відразу ж не знайдеш
-
У Торонто також на виході з зони отримання багажу Вони помітні, біля них великі стенди українською
-
Саскачеван цікавить? Знайомих друзів немає. Тому незнаємо що робити по прибуттю куди іти і тд
-
Якщо у Ванкувері, то ось
-
Де цих волонтерів шукати? Тож маю бути в березні
-
Дуже дякую, але я скоріш за все буду летіти в березні і думаю що наплив буде такий ,що готель нам і не світить
-
Ми подавали паспорт в Тунісі, віза вклеєна була за 3 дні, вклейка візи "Лондон". Подавали у Варшаві. Від моменту повідомлення "отримано у візовому центрі" до моменту "готовий забирать" 5 днів, і знов вклейка візи "Лондон"
-
Привіт Підскажіть , будь ласка, Хтось подавався на вклейку візи в Лондоні недавнім часом? Як довго чекали на паспорти? Дякую
-
Дякую!!!🤩
-
Скажіть будь ласка, якщо подали декларацію 151( без дітей) в грудні, коли може бути виплата? Говориться що виплачують в наступному кварталі після подачі. Це січень, квітень, липень та жовтень. Чи повинна була в січні бути виплата?
-
Щиро дякую🙏🏻
-
Ні, я відразу до Британської Колумбії поїхала)
-
Запису не буде, раптово?
-
Де можно почитати/передивитись текстову, або ще яку трансляцію, дякую
-
Добрий день, а що робити, якщо людина записалася на біометрію, здала біометрію і забула пароль від того аккаунта і не віднесла паспорт на вклейку
-
Iван Хомяк, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Підкажіть, будь ласка, бо я вже щось заплуталася, на рахунок заповнення декларації в Канаді. Її потрібно подати до 30 квітня, але за 2022 рік. Це мається на увазі період з 1 січня 2022 до 31 грудня 2022, так? Якщо ми приїхали в Канаду в січні, то декларацію потрібно буде подавати вже аж на наступний рік? Тобто за 2023 рік до 30 квітня 2024 року.
-
Адміни, є питання, чи треба оновлювати адресу у Work permit кожен раз коли переїжджаєш?
22 Jan 2023, 19:22
72032/123821
about an hour ago