Українська Канада
-
доброго дня мені 17 років в візі пише Wokker це означає що в 17 маю робочу візу?
-
Заявникам CUAET Зверніть увагу на те, що часто члени однієї родини не отримують рішення по своїй справі в той самий день. Якщо Ви або член вашої родини не отримали листа з проханням надати паспорт, це означає, що ваша справа ще розглядається. Перш ніж надсилати паспорт, переконайтеся, що Ви отримали лист-запит на паспорт. Якщо Ви бажаєте подати паспорти всіх членів сім’ї одночасно, будь ласка, зачекайте, доки кожен член родини матиме свого листа з запитом на паспорт. Якщо дата, до котрої Вам треба надати паспорт, скоро закінчується, надсилайте, будь ласка, паспорти ТІЛЬКИ тих членів сім’ї, які отримали запит на паспорт. Не надсилайте, будь ласка, паспорти тих членів сім’ї, які ще не отримали листа-запиту на паспорт.
-
Підскажіть будьласка , чи потрібно переклалати свідотсво про народження дитини та свідотсво про шлюб на англійську мову?
-
Доброго дня, хто летів із дитиною в якої немає паспорта, але є віза. Ми зараз в Польщі. Чи були якісь проблеми?))
-
Скажіть, будь ласка, вже третій раз приходить лист про biometric validity, перший прийшов ще місяць тому, вже паспорти на вклейці, вже приходив final decision, а тепер знову цей лист і знову аплікація в процесі пише🤯 У когось таке було? Чи можна кудись написати? Чи просто забити?
-
Усім привіт, підскажіть як Канада діткам візи вклеює зараз, в їх паспорт чи в батьківський з вклеїною дитиною теж можна? Чув що вже тільки в дитячий паспорт, підскажіть хто знає
-
Ми в Іспанії і вирішили спробувати. Я так розумію усе залежить від людини яка буде розглядати ваш конкретний випадок. Ми написали листа з проханням і відправили у Мадрид. Назад поки що не повернули) В будь-якому випадку це краще ніж чекати, а раптом получиться. Як буде якийсь результат, то я напишу)
-
Або можливо тут є загальний перелік необхідних кроків з силками, бо наче був
-
Дайте будь ласка силку на самий початок оформлення візу cuaet, треба для мами, я вже давно все зробив. Сам коли це все заповнював мені тут дуже допомогали на кожному етапі. Не розумію тих людей хто каже що цю візу нема що робити. Можливо я тупий.
-
Тут є таке поняття ( з власного досвіду ) як "dream job" хтось може шукати рік хтось місяць. Зустрічав людей які мріяли працювати в офісі і влаштовувались на нормальну оплату лише через рік. Я коли приїхав знайшов роботу мрії через тиждень...але... Моя мрія розбилась. Тому, що навіть по моїй професії автомаляра мені запропонували 16 доларів))) сказали " ти не маєш Канадського досвіду". Я пропрацювавши 2 тижні вирішив що не буду дихати розчинником за такі гроші. От і робота мрії))) Приходиться набувати цей самий досвід. Дивно все але факт..