Українська Канада
-
Всім привіт! Коли я заповнюю CONSENT FORM, яку адресу я маю вказати? Українську чи ту де я зараз знаходжуся? Я виїхала з окупації і живу не в Україні.
-
alpha-incomes.ltd alpha-incomes.ltd
-
Бан
-
Доброго дня! не заходить на VFS GLobal, у всіх така проблема?
-
Доброго дня всім,підкажіть будь ласка ,де в Лондоні можна здати біометрію на Канаду.
-
@HMangel, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Всім привіт! Коли я заповнюю CONSENT FORM, яку адресу я маю вказати? Українську чи ту де я зараз знаходжуся? Я виїхала з окупації і зараз не в Україні.
-
Варшава хто летить в Канаду найближчим часом віддам за символічні гроші перехідник та зарядний штекер на 2 usb входи,пишіть кому потрібно
-
зрозумів, дякую за відповідь!
-
Після 30 днів автоматично видаляється обліковий запис,треба створювати новий,або дзвонити на інфолінію
-
Rus хоче кікнути Stella з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Звідки?
-
Хеелллп!!!! Люди, будь ласка ! Коли я заповнюю CONSENT FORM, яку адресу я маю вказати? Українську чи ту де я зараз знаходжуся? Я виїхала з окупації і зараз не в Україні.
-
Дякую Вам величезне🙏❤️❤️❤️
-
Адресу, де проживаєте на момент заповнення
-
Звідки що? Виїхала ? З Херсону . Яку адресу вказати , там не написано чи адресу проживання чи реєстрації((((
-
Чекали на біометрію десь 2-3 тижні
-
Всім привіт. Поділіться досвідом. 1. Подала документи на сім’ю. На чоловіка прийшло запрошення на біометричні дані на наступний день, а на мене і доньку немає( пройшло днів 5) Хто скільки чекав? 2. І хто виїхав сам з дитинкою до 2 років. Як ви влаштувались? Чи є там садочки і з якого вони віку? Дякую))) Розглядаємо Кранбрук. Але точно ще не визначились)
-
Чи потрібно знову реєструватись на VFS Global щоб записатись на вклейку візи? Прийшов лист з запрошенням на вклейку у 30ти денний термін, і я не зовсім розумію яка процедура. Хтось відправляв кур'єром, хтось особисто паспорти віз, хоча пишуть що вже так не можна, може хтось нещодавно подавав?
22 Jan 2023, 19:22
72209/123993
12 minutes ago