Українська Канада
-
Скажіть, будь ласка, вже третій раз приходить лист про biometric validity, перший прийшов ще місяць тому, вже паспорти на вклейці, вже приходив final decision, а тепер знову цей лист і знову аплікація в процесі пише🤯 У когось таке було? Чи можна кудись написати? Чи просто забити?
-
Усім привіт, підскажіть як Канада діткам візи вклеює зараз, в їх паспорт чи в батьківський з вклеїною дитиною теж можна? Чув що вже тільки в дитячий паспорт, підскажіть хто знає
-
Ми в Іспанії і вирішили спробувати. Я так розумію усе залежить від людини яка буде розглядати ваш конкретний випадок. Ми написали листа з проханням і відправили у Мадрид. Назад поки що не повернули) В будь-якому випадку це краще ніж чекати, а раптом получиться. Як буде якийсь результат, то я напишу)
-
Або можливо тут є загальний перелік необхідних кроків з силками, бо наче був
-
Дайте будь ласка силку на самий початок оформлення візу cuaet, треба для мами, я вже давно все зробив. Сам коли це все заповнював мені тут дуже допомогали на кожному етапі. Не розумію тих людей хто каже що цю візу нема що робити. Можливо я тупий.
-
Тут є таке поняття ( з власного досвіду ) як "dream job" хтось може шукати рік хтось місяць. Зустрічав людей які мріяли працювати в офісі і влаштовувались на нормальну оплату лише через рік. Я коли приїхав знайшов роботу мрії через тиждень...але... Моя мрія розбилась. Тому, що навіть по моїй професії автомаляра мені запропонували 16 доларів))) сказали " ти не маєш Канадського досвіду". Я пропрацювавши 2 тижні вирішив що не буду дихати розчинником за такі гроші. От і робота мрії))) Приходиться набувати цей самий досвід. Дивно все але факт..
-
Дякую за відповідь, гадав що це лікар якийсь
-
Авіабудівна компанія. Керівник проекту. Але ця людина доктор технічних наук + айлс 8. Я веду до того що вже можливо але все залежить...
-
Це що за праця за 85?
-
Хто хоче жити у великому місті. Так. Якщо взяти Торонто (+ райони) тоді так. Якщо взяти км 40 від Торонто можете сміло відкидати 30-40 %від цієї суми на проживання. І не врізувати себе в нічому. Є еріїї типу Ошава де звісно немає висоток і такого ритму життя але і житло на порядок дешевше. Якщо ви знайдете роботу на 25 що за мінусом вам дасть 19.8 тоді можете пробувати "вижити" в Торонто. Якщо ви будете перший рік як і більшість працювати на 16-17 тоді є сенс пошукати інші варіанти. Це як кажуть independent... Мова, досвід, і т д... Бачив людей які зі старту знайшли на 85 в годину... Все залежить від вас...
-
Заїхали в власне житло. Не працює туалет, користувалися відром. Зламана полиця. Зламана сушка для одягу. Але агент сказав, що усе справне. Агент сказав, що клінінгове агенство прибирає будинок перед заїздом нових мешканців, але ніхто не прибирав, у духовій шафі навіть були залишки їжі. Власник переносив дату здачі квартири двічі за особистої ініціативи, затягнувся термін здачі більш ніж на місяць і ми не могли зняти інше житло, бо підписали попередню угоду. Власник сказав, що залишає деякі меблі, але квартира повністю пуста.
-
Десь читала, що через півтора року виплачують за ці попередні 18 місяців одночасно і потім щомісяця, це насправді так?
-
Думаєте інші листи прийдуть?
-
Друзі подались на Канаду , родина , прийшло тільки дружині … чоловіку і дитині ні .. що робити скажіть хтось мож знає ?🙏🏼