Українська Канада
-
Ну напевно скоро повинен прийти, раз навіть LOI надіслали вже Бо мені надіслали паспорт реквест і тільки потім десь через тиждень LOI
-
Паша, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
О, двомовний чат, шикарно
-
песель втрачається якщо ви на місяць покидаєте польщу
-
Інформація від друзів із Польщі. Їхні знайомі виїхали до Польщі у квітні, там оформили тимчасовий захист (якийсь "песель"), полетіли до Канади у грудні, потусили у Вінніпезі місяць у готелі, оформили допомогу. Позавчора полетіли назад до Польщі. В аеропорту Варшави їм сказали, що тимчасовий захист у Польщі для них втрачений. Наскільки це достовірно, я не знаю, хоча друзям довіряю.
-
Хотіли намахати систему?
-
Де можна зробити апойнтмент на них у Вінніпезі? Дякую.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, ті хто зараз подаются на візи,на який термін вам вклеюють візи? З якого часу по який?
-
Три роки ворк віза Якщо ви ставили згоду на роботу
-
Ні,я маю на увазі сама віза у паспорті.
-
саме процес вклейки чи з самої подачі на програму?
-
Підскажіть як подовжити ворк перміт?
-
Видно, що купа російських прихильників підписано на канал.
-
В мене все ок,це знайомі хотят робити. Так вот я питаю,бо колись бачила ,що були вклеені візи у людей на 6 місяців,но паспорт був більшого сроку приватності .
-
@tankistfem, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую!
-
@HelenMurr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Та цих ботів в них як гі...
-
Нехай ті російські прихильники моє місто, будинок відбудують. Та котика повернуть, якого я втратив.
-
Yuri Nakonechnyi, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 19:22
72387/123827
about 5 hours ago