Українська Канада
-
В мене все ок,це знайомі хотят робити. Так вот я питаю,бо колись бачила ,що були вклеені візи у людей на 6 місяців,но паспорт був більшого сроку приватності .
-
@tankistfem, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую!
-
@HelenMurr, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Та цих ботів в них як гі...
-
Нехай ті російські прихильники моє місто, будинок відбудують. Та котика повернуть, якого я втратив.
-
Yuri Nakonechnyi, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Їх і на місцях в Канаді, нажаль, вистачає
-
Дорого дня. Є в когось досвід купівлі техніки в розсрочку (є тут таке)?
-
Цікаво , а як так вийшло? Ніби українська група. Мова українська , а русняві свині тут як тут. Чи то не задоволені , що мало ?
-
Адмін не бачать, хто які емоджі ставить? Я би усіх в бан))
-
Думаю оркостанці знаходять по запиту «канада» всі групи щоб десь брати інфо Їдуть під видом «прастих людєй протів вайни» а потім дизлайки ставлять під постами про допомогу українцям
-
Та то під всіма постами з наших каналів з новинами є такі анонімні ушльопки
-
Та ні, то наші можуть таке утнути. Пацифісти.
-
Якщо у вас немає грошей, тоді навіщо вам їхати до Канади ?!
-
Поки є актив якись Хто на якому сервісі купує квитки зокрема в Канаду,де найкраща ціна - якість?
-
А чого бан ? Що я зробив?
-
😅😅😅
-
Rus хоче кікнути @danila_bagrov1 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 19:22
72400/124554
about a minute ago