Українська Канада
-
😅😅😅
-
Rus хоче кікнути @danila_bagrov1 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
А можно приїхать гроші получить і зразу виїхати ???? Чи нельзя так ?
-
адресу ту де зараз сподіваюсь Вам ще актуально))
-
А в Канаді передбачено покарання за відкриту підтримку террооизму?
-
Можливо сенс вкладений в фільм на твоїй аватарці не відповідає цінностям цього обьєднання?
-
@laalittaa, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
хто порадить хоршого кур'єра на вклейку паспорта? з України, бажано по особистому досвіду, дякую )
-
Якщо в квартирі живуть двоє людей, тобто я та хлопець, але ми не одружені, і ніякого офіційного статусу у нас немає, чи може двоє людей заповнюватись як за одну адресу?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, для того щоб працювати на "кухні" в Канаді чи треба знімати обмеження з воркперміту?
-
Ось почалося знову. Впевнений, що і тут рузькі приклали руку www.thestar.com/politics/federal/2023/02/03/why-doesnt-canada-treat-afghan-refugees-like-ukrainians-because-they-arent-white-and-christian-complaint-alleges.html?rf
-
Та заповнюйте, головне щоб листи доходили.
-
Дякую!!
-
Здравствуйте! Может кто приезжал по foilless визе и потом подавался на визиторскую будучи уже в Канаде? Если да, подскажите пожалуйста какой документ прикрепляли в "Доказательства освобождения от уплаты сборов"
-
📣Увага! Новий формат! У неділю, 5-го лютого о 18:00 (ET) слухайте першу оновлену українську радоіпрограму на хвилі CHIN Radio Ottawa 97.9 FM, або онлайн ⬇ online-radio-canada.com/chin-radio-979. Новини, допомога новоприбулим, цікаві історії, анонс подій та улюблена музика - усе це з новими голосами української Оттави цієї неділі. Не пропустіть! 💙💛 #ukrainianottawa #cuaet #ukrainianradio #українськаоттава
-
Але в квитанції не вказано ні моє ім‘я, ні хлопця ім‘я, чи це все одно?
-
@tel_tat, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Marina, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Ого скільки ботів расейскіх тут! Ботва, одне питання, чого Канада, чого не сидите в своїй скрепній расеє?
22 Jan 2023, 19:22
72417/124822
about an hour ago