Українська Канада
-
Ну я не знаю))) весь Тік-ток плаче за Батьківщиною 😂
-
Якщо честно то я вже так відвикла від тих маршруток-скотовозок, смердючих контейнерів біля парадних, бичків на кожному кроці, бухих людей. Людей що димлять тобі прямо в обличча. Матюків…. Назад???? Ні за що
-
На мою скромну думку Торонто дуже програє Монреалю)
-
Дорогі українці! Не треба ніколи хизуватись зневажливим ставленням до свого дому і Батьківщини. Це неприємно читати. Багато з вас ще не може робити ніяких висновків, бо для того потрібен час. Почніть заробляти тут гроші. Купіть житло і т.і. Потім поговоримо. Доречі не розумію де ви знаходите в Україні все те лайно , про яке ви пишете. Так є і були проблеми, але країна розвивалася. Зараз в Україні війна , а деякі мабуть забули. Соромно.
-
Вітаю, думаю після Манітоби Торонто для вас це Лас Вегас :)
-
Та я розумію. Сама ридала через день 😂 Але від того що важко. Немає достатнього рівня мови. Але точно не за своєю квартирою чи Троєщиною чи Україною в цілому
-
В Montreal були? Він фантастичний
-
Все що зараз робиться називається вимушена міграція. І не треба порівнювати з тими хто робив це довго і т.і. Нагадаю , що більшість мігрувала сюди саме тому, що в Україні війна і по інших обставинах сюди би ніколи не потрапила.
-
Чому я маю бути обов’язково задоволена? Батьківщину не вибирають. Я народилась там де народилась. Все це прекрасне що ви прочитали це столиця, де я прожила усе життя. Мені воно болить. Бо в нас колосальний потенціал. Чому ж ми так погано живемо?
-
Квебек не для всіх, без 🇫🇷 мови там неможливе життя від слово ніяк) але це вже якщо порівнюємо з іншими провінціями
-
Я маю правило ніколи не говорити про свою країну зневажливо за кордоном. Хтось віддає зараз життя і виборює свободу і незалежність. Хтось віддає грощі на допомогу Україні, а хтось поводить себе так як ви.