Українська Канада
-
Наскільки я розумію це группа не для філософії))) а для корисної інформації. Наші повідомлення не несуть ніякої корисної інформації
-
Бо ми флудимо тут)) сказала що?
-
Я вступила у вже почату розмову. Якщо ви помітили. Мова йшла про те де добре жити в столиці
-
Так навіщо ви їх пишите?)
-
Правда? Цікавий факт. А з чим пов’язано?
-
Патамуша хочіцца харашо жить)))) я зараз кажу про переважну більшість: якщо емігрують українці то вони досить швидко асимілюють у нове суспільство. Куди б не приїхав росіянин він притягне з собою кокошнік і Расєю
-
Пропаганда страшна річ. Я колись думала, що якби у німців під час другої світової був інтернет і вони мали доступ до інформації то євреї не зазнали б того що зазнали. Зараз ми бачимо живий приклад того, що все зовсім не так.
-
Для мене все ще загадка, чому ті самі мешканці погоджуються та обирають йти вбивати Українців, а не піти за грати через неявку. В них якась генетична жага до знищення вільних народів. Але це вже інша історія, не пов’язана з Канадою
-
Цей легіон, 000.1% від тих 90% росіян, які підтримують війну проти України, та ще менший відсоток від тих, хто за кордоном. Не треба їх відбілювати, вони воюють проти України вже понад 8 років і всіх 140 млн мешканців болот це влаштовувало весь час.
-
Так, сподіваюсь «хорошие русские» та їх друзі малороси будуть тепер пильнішими, коли булять Українців в коледжах, малюють свастику та постять в соц мережах російську пропаганду. При бажанні можно легально зіпсувати їм життя настільки, наскільки вони заслуговують:)
-
Дякую, надзвичайно важлива інформація, як і наявність самої програми.
-
Тобто якщо наприклад ви знаєте людей з українським паспортом, які брали участь у злочинах проти України під час російсько-української війни і приїхали в Канаду/отримали CUAET - збирайте докази, передавайте в поліцію, та ними займуться.