Українська Канада
-
Скажіть будь ласка як довго візьме час для транзитної візи і де я можу взяти інформацію про це
-
Дякую
-
Добрий ранок лечу до Торонто через Лондон підкажіть чи буду мати проблеми якщо я немаю англійської візи і мені потрібно міняти аеропорт в Лондоні .
-
Набирайте в Гугл. На сайті будуть умови
-
ви можете ставитись до уряду як завгодно, тут справа в тому, що саме ви говорите, яку інформацію ширите на більш велику авдиторію у компанії друзів, серед знайомих чи ще десь у схожих ситуаціях ви можете висловлювати власні негативні думки, проте коли йде війна — поливати брудом власну державу не на часі; звісно, далеко не все в нас ідеально, але можна або просто змовчати, або опустити негативні нюанси, кажучи про хороше, інакше створюється думка, що люди не від війни тікали, а просто шукали кращого життя, взагалі не поважаючи свою країну і чим більше ширитиметься така думка серед канадійців, тим меньше у майбутньому буде допомоги тим же новоприбулим, бо з часом УСІХ українців сприйматимуть не як людей, які постраждали від війни та потребують цієї самої допомоги, а звичайних емігрантів
-
Так Канада і сприймає нас як емігрантів з додатковою допомогою. Чи багато людей летять до Канади перечекати війну, для цього багато ближчих країн. А критикувати корупцію потрібно нещадно і кожного дня. Все інше у нас добре, поборемо беззаконня і будемо жити. Але якщо постійно замовчувати, ніколи той час не прийде. Треба тиснути на корупцію як на російську армію, вона не менш шкідлива.
-
Підскажіть як здати на права в Манітобі ?Якщо в Україні є права.
-
Добрий день! Едмонтон чи Калгарі? Кому не складно, напишіть, будь ласка, Вашу думку 🤗 Чи набагато холодніша зима в Едмонтоні? Чи справді там гірша ситуація із громадським транспортом? Та як взагалі із роботою та житлом, якщо порівнювати саме ці два міста. Дякую
-
Усім привіт, хто з таким стикався? Що нам робити? Ми придбали квитки: Варшава Франкфурт Пересадка 3:30 годин Франкфурт Торонто Пересадка 4:50 годин Торонто Вінніпег А в квитках які надійшли пізніше нам на емейл, пересадки інші в Франкфурті 7:30 годин, а в Торонто 1:20 годин, як ми маємо встигнути забрати Ворк Перміти????
-
Добрий день.Підкажіть будь ласка,планую з дитиною 3 роки приїхати в березні в Канаду.Чи потрібний дозвіл від батька?
-
Дякую.