Українська Канада
-
Дякую!
-
Не виникло! Паспорт до липня цього року, польська печатка продовж до 26го, все ок.
-
Всім оброго дня. ❗️❗️❗️Торонто. Терміново❗️❗️❗️ Мама з дитиною шукає житло. Сьогодні виселення з готелю і сім’я фактично лишається на вулиці. Орієнтовно житло потрібно до 3-го — 5 грудня. Дуже прошу небайдужих допомогти з пошуком сім’ї, яка готова прийняти вже сьогодні.
-
Везіть із собою ліки які особисто вам потрібні на перший час особливо рецептурні, які ви зможете пізніше оформити тут, також везіть будь які дорогі і пам’ятні для вас речі І не везіть із собою ніякі фени/або випрімлювачі для волосся, бо тут інша напруга і вони не будуть працювати
-
А ще не беріть багато одягу , тут можна дешевше та якісніше все знайти
-
Привіт, про напругу то правда, проте в мене все працює . І телефони і ноут і пристрої для волосся типу плойки. Краще знайдіть адаптери відразу, щоб була можливість відразу телефон хочаб зарядити. Та ліки, це найважливіше
-
А жаропонижаючі та від діареї - проблема купити в Канаді?
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка, як відправити паспорт на вклейку до Дюссельдорфа якщо не маю можливості скинути в самому вак у скриньку? І чи треба сплачувати ваку за вклейку візи?
-
Доброго дня,поділіться хто летів по продовженому біометричному паспорту,чи не виникло проблем?
-
Дякую Юлія🫶
-
Вітаю усіх. Як можна дізнатися, чи розглянули мій запит на foilless візу?
-
Дякую, бо ще три місяці тому казали нам в Україні що у Канаду без вакцини не в’їдеш !
-
А вакцина від Корони ж примусова?