Українська Канада
-
Бачу сьогодні черговий наплив російських ботів та малоросів, не здвивований, враховуючи кількість реакцій на минулі новини.
-
Бачу вам відомо більше про те, як жити та працювати на Росію. Все ригає, звідки ви повилазили
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Бачите, а на мою ні Формулу виводити не треба Можна оцінити результати обох внесків Ваньки не пішли вбивати? Пішли. Отже просвітницька діяльність не ефективна або не масова. Ракети вбивають українців? Так. Отже податкова діяльність ефективна Формули як бачите не потрібні
-
Шановні, а мені цікаво, чому зараз людей, які з якихось причин до 2022 року мали справу з росією, так масово звинувачують? Але при цьому мало кого хвилювало, як жили весь цей час анексовані та окуповані теориторії? Наприклад, я віддала майже 20000 гривень для того, щоб вклеїти собі фото в паспорт у 25 років і зробити закордонний паспорт Хотіла ще айді-карту, але вона коштувала 4000 гривень, жаба вже почала душити Крім того, 6000 гривень з цієї суми пішли на дорогу, бо їхати треба було через росію. Довго, дорого, бридко. Вся інша сума - просто хабарі. У мене взяли гроші за те, на що я мала право безкоштовно лише тому, що всім було начхати, живі там донеччани в окупації чи ні Що робити тим, у кого не було таких грошей?
-
Бий своїх,щоб чужі боялись