Українська Канада
-
Декларати це не платити. Питания про оплату було і до речі не до вас
-
Ви в Канаді, тут такі правила. Неважливо де ви заробили гроші, все декларуєте. Я коли приїхав, теж продовжував отримувати зарплату на приват, все задекларував. За це ви отримуєте такс ретур потім.
-
Через який час ви стаєте податковим резидентом Канади? З першого дня? Як щодо туристів-фрілансерів, що прибувають до Канади на місяць? Вони платять усе що отримують за цей місяць?
-
-
А як вони могли сидіти 4 роки в Канаді, якщо ворк перміт видається тільки на 3 роки?
-
Доречі питання по темі, якщо приходить доход на укр карти, в якому порядку їх подтрібно декларувати або сплачивати податки, якщо така процедура існує? І чи є обмеження у сумах наприклад якщо це меньше ніж 100 долларів
-
До чого тут дозвіл на работу до мого доходу ніяк не пов'язаного з Канадою та який я отримував навіть ще не будучи в Канаді? Звучить як пограбування.
-
zakon.rada.gov.ua/laws/show/124_674#Text
-
Народ, я напишу річ, за яку б мене забанили, але я ж адмін🙈😂 Канада не обмінюється з Україною ніякими даними про оподаткування. Я особисто знаю дуже багатьох людей, ПР, громадян Канади, які мають бізнес в Україні, але не декларують доходи від нього. Так, роблять не правильно, не по канадськи. Це ваша особиста відповідальність декларувати дохід. Робіть з цією інформацією, що хочете 🙊
-
Добре, якщо вже так, то моя не задекларована стипендія в 2000 гривень точно погоди уряду не зробить))
-
Доброго дня! Паспорт на вклейку візи,можна відправити до Кракова ?Чи тільки Варшава ?