Українська Канада
-
Ми просто там жити раніше 2 місяці, зараз кажуть , що особисто вже не приймають і потрібно відправити …
-
Транзитная виза через Лондон нужна.
-
А в прогє для квитків запитує є віза чи нє - якщо нє то програма навіть ці білети не пропонує
-
Як ?! В Лондон як я сяду ?! Транзитом туди ? Не посадять на літак
-
Визы есть - можно . Виз нет - нельзя 🚫
-
Це неважливо. Все одно ваші анкети розглядають кожну окремо, навіть можуть розглядатися різними службовцями анкети з одної групи. Саме тому і приходять запроси на вклейку не одночасно всім. У кожного свій номер аплікації, своє запрошення на біометрію і на вклейку.
-
Доброго дня. Почала оформлювати аплікацію на CUAET. Початково планувала подавати на всю родину - я, дитина, мама, чоловік і тато. Виявилось, що не додивилась і схоже, що себе оформила окремо. Створила групу, до складу якої тепер входять дитина, мама, чоловік і тато. Чи є можливість об’єднання цих двох аплікацій, щоб ми разом проходили подальші процедури? І ще питання - чи варто оформлювати чоловіків окремо, якщо вони наразі залишились в Україні, а ми (дівчата) виїхали за її межі?
-
Я подавалась на візитор візу. На основі ворк переміта і заповнення нової форми. Дякую, напевне зателефонувати і пояснити то буде найкращим варіантом.