Українська Канада
-
Це до речі, дуже велика допомога
-
Тому і задуються питання, для того зоб розуміти яка ситуація.
-
В Канаді дійсно треба разраховувати на швидкий старт, забезпечення готелями це скоріш виключення із правил, зроблене для нашого блага у декількох провінцій. Але відповідальність на вас. Безкоштовне житло на декілька місяців, соціальні виплати щомісячно + на дітей, безкоштовна медицина та вища освіта за рахунок держави - вам до Німеччини або Шотландії.
-
Після іспанського маньяна, подібне не лякає🤣
-
Насправді, питання задаються типу "яка ситуація в Канаді з житлом", "Чи можна отримати безкотовне житло" і так далі, бо, повторююсь знову, "не залишать же мене на вулиці" звучить як перебільшення очікувань, тому й питання, звідки такі очікування про те, що обовʼязково мають надати житло.
-
Кімнату зняти зможеш, і поїсти
-
Канада дає якись пластик, або документ, чи віза і є документом?
-
Після мед догляду?
-
Як оформлюється health card?
-
Треба ходити, кудись оформлятися, крім аеропорту?
-
Всім доброго часу доби! Підкажіть будь ласка як правильно скласти листа до кризової щоб запросити запит на вклейку віз до паспортів? Паспортів не було тільки отримали, але був Single Jorney Travel Documents який я так і не забрала на мене і дитину.
-
Всім привіт, підкажіть, будь ласка, з приводу медичного огляду. Чи потрібно всім апріорі проходити цей медогляд? Бо, наскільки я зрозуміла, його треба проходити, якщо ти жив в Україні 6 місяців за останній рік. Є ті, хто не проходив та отримав ВП без обмежень?