Українська Канада
-
має прийти лист окремий. але з мого досвіду він приходить в той самий день, що і лист запрошення на вклейку (деесь за 2 тижні пвсля здачі біометрії)
-
А після задачі біометрії на пошту повинен прийти якись лист чи щось таке? Чи тільки коли буде запрошення на вклейку візи?
-
В Торонто
-
Все залежить від провінції, в яку їдете. Потрібно мати тільки діючі права. Ніякої довідки не потрібно
-
Розкажіть, будь ласка, людині з українськими правами як змінити права в Канаді ? Чула що треба брати довідку з України про те що не було правонарцшень щоб зарахували той термін який ви вже за кермом, але якщо це у хлопця то як взяти таку довідку з украни і чи це справді треба? Бо сказали якщо немає такої довідки то зарахують тільки рік їзди
-
Тестування то ок, а що відомо про цю довідку?
-
Мені здається, що Онтаріо вимагає тестування для українців
-
Знижки є, але ціни на лот такі, що дешевше купити в іншій ак без знижок
-
Як ви можете побачити зверху в процесі з’ясування 😄
-
Анна ви з'ясували цю інформацію? Поділитесь інфою?
-
Привіт Порадьте сайт,де можна забронювати квитки на літак Варшава -Торонто ?
-
Kayak.com
-
@kostiamisha, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Відкриваєте, наприклад, kiwi.com, дивитесь, яка авіакомпанія літає по тому маршруту та йдете на сайт авіакомпанії й там купляєте. Через посередників краще не купляти, бо якщо потім будуть якісь проблеми, то не достукаєтесь ні до кого.
-
2700 злотих,це нормальна ціна?
-
Треба переробляти. Наново
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, якщо віза в паспорт вклеєна з помилкою в імені Я можу летіти до Канади чи потрібно переклеїти І як це зробити ?
-
Чудова.
-
Ви можете взяти довідку зі страхової компанії про без аварійне водіння і вам можуть значно нижче поставити страховку на авто
-
Добре, дякую
22 Jan 2023, 19:22
73190/123827
about 5 hours ago