Українська Канада
-
Всім привіт. Прийшов лист на мейл, що паспорт вже повернувся в Варшаву. Я так розумію з візою. Як швидко після такого листа паспорт приходив до Вас, поділіться? Бо треба влаштуватися на нову роботу, а паспорт в Варшаві.
-
Добрий вечір В мене питання до тих, хто користувався Airbnb - В сервісі для бронювання треба додати паспорт чи права водія в якості документа, що підтверджує мою особистість Питання в наступному: це мають бути обов'язково актуальні документи? Хочу додати фото прав, але вони закінчили свою дію два роки тому. Паспорт не хочеться світити
-
але спеціально летіти заради тур візи з Канади в Євро немає сенсу, якщо це не терміново. Є сенс якщо це планована поїздка, заодно і пройти співбесіду і можливо отримати тур візу, або собі потихеньку жити і працювати в Канаді і чекати співбесіди
-
При бажанні можна і в Канаді, але в посольстві США в Оттаві середній час очікування на запис туристичної візи наразі 1.5 роки. Щоб ви розуміли в Лондоні 60-90 днів, в Варшаві 1-3 дні.
-
навіщо летіти в Євро? Якщо можна все на місці, в Канаді
-
В Мексиці не краща ситуація з очікуванням
-
Ось середній час очікування різних віз в посольстві США в Оттаві
-
можна в Мексику злітати, необов'язково у Європу
-
Все залежить від ситуації, якщо комусь потрібно буде в’їхати в США з Канади (не по роботі чи навчанню) у цьому році, наприклад, інших варіантів окрім оформлення тур (візітор) візи в США з території інших країн немає.
-
На Багами, термін очікування 72 дні на даний момент
-
Так, там 2 роки мінімум
-
хоча в Британію легко відкрити, просто бюрократичні процедури ці всі пройти
-
то дійсно крім Європи нічо більше не лишається
-
Туди спочатку візу не забудьте відкрити в Британському консульстві)