Українська Канада
-
Дждд
-
Шукав по вакансіях. В Вініпезі щось мало вакансій пов'язаних з будівництвом. Одиниці проти десятків у тому ж Калгарі. С чим це пов'язано? Чи не там шукаю? Сайт indeed.
-
Дякую
-
На скільки я знаю завжди на дітей треба довше чекати, з ними найскладніше
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, можливо хто знає. Мені прийшов лист на вклейку, а на дітей немає. У когось було таке, скільки чекали листа на вклейку на дітей? Дякую
-
@wes чому ця любителька росіян знову в чаті?Люди вирішили що нехочуть бачити її російську пропаганду тут.Чому її повернули?
-
Вініпег має дорогу землю, тож зараз будівельні компанії не поспішають брати землю під забудову, враховуючи навіть підвищення ставки канадських банків іпотечні на кредити
-
я теж можу казати що люди, яким я не подобаюсь – боти. Насправді я не дуже хочу продовжувати цей брєд в загальній бесіді – якщо в когось є якісь питання – є лс Бо мені тут навіть немає що коментувати
-
Виглядає як якийсь баг системи, або навпаки, "біг бос" у грі, де треба виходити за рамки існуючих правил. Може це навмисно зроблено? Типу, люди, які займаються чайлд кіднепінгом, не мають дитячих паспортів?
-
і коли це від мене була російська пропаганда?
-
Кикнули проросійські боти, яких ви сюди привели
-
Так
-
Вам вклеїли?
-
так само люди вчора кікнули і не хотіли бачити @nickJeorh2023 🤷♂️
-
Не думаю, що Вас втішить моя відповідь, але я чекала візу дитині з 25.05 по 12.01.23, майже 9 місяців і мабуть чекала б і досі, якби не надіслала паспорт дитини без реквесту у Відень на початку січня(
-
яку пропаганду, ви про що взагалі? Якщо вся моя діяльність, в тому числі публічно, направлена на популярізацію української мови
-
Я чула що це працювало, а потім хтось сказав що більше не можна відправляти паспорти без запрошення. Але це просто в чатах казали, як насправді зараз цей процес відбувається я не впевнена. А ви пробували дзвонити у ІРСС?
-
Вклеїли?? Якісь супутні листи чи документи ще додавали до паспорту?
-
Перекладене англійською свідоцтво про народження , перекладений дозвіл батька на виїзд і ще щось третє, зараз гляну в особистому кабінеті
-
З дорослими набагато легше: ми подали заявки 30 жовтня, 11 січня здали біо, дружина отримала паспорт реквест 18 січня, а я вчора
22 Jan 2023, 19:22
73244/123823
about 8 hours ago