Українська Канада
-
Дякую. Почекаю ще неділю, можливо ще прийде
-
Які саме додаткові документи вони запросили?
-
12 листів до кризової форми, врешті 27.10.22 прийшов запит на додаткові документи і після цього знову тиша аж до січня( я вже почала вірити, що дитячі заявки ВСІ були розписані на тих неіснуючих чи звільнених офіцерів IRCC ))
-
Не кікайте її я ще не все про Торонто і вінніпег розпитав
-
Так, вклеїли , додавали копії всіх тих документів, які завантажували в особистий кабінет, копії паспортів батьків з візами, лист пояснення,що дуже довго чекаємо і нашим візам уже сплило більше 6 місяців. Але апофеозом цього всього стало те, що дівчинка, яка здавала його паспорт в Відні телефонувала прямо з візового і просила скинути ще терміново мій паспорт реквест, бо копії мого паспорту з візою було недостатньо(((
-
Потрібно якось заздалегідь писати кудись чи як? Чи їдеш а там як пощастить будуть чи ні місця
-
можете надіслати лінк на кризову форму, чекаємо з серпня і нічого немає
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
Вона є тут у посиланнях, але це нічого не дає, всім приходить стандартна відповідь - чекайте, ваша заявка розглядається і вона в пріорітеті((
-
Дякую вам
-
Доброї ночі, можливо в когось така була ситуація? Сайт Condor, при оплаті картою видає помилку Error: We're sorry but something went wrong when processing the reservation. Please try again or call our customer contact centre for help. Всі дані заповнені вірно
-
Щодня впродовж 10 місяців Канадці виходять на підтримку України напроти російського посольства в Оттаві. Саме завдяки глибоким сімейним зв’язкам і почуття спільності 71-річний Канадський вчитель на пенсії Фейт Джеймісон повертається щодня, щоб підтримати проукраїнську демонстрацію біля російського посольства в центрі Оттави. «Мій спадок український. Батьки мого батька приїхали з України в 1910 році і оселилися в Манітобі, тому цей зв’язок має певне відношення до (мотивації)», – сказав Джеймісон після маршу від посольства Польщі до звичайного місця групи перед посольством Росії, а потім до посольство Німеччини у вівторок вдень. Також до нього приєднуєтся жінка, яка регулярно підтримує Україну. Батьки батьків Рут Джеймісон приїхали до Канади з України в 1910 році, і вона каже, що родинний зв'язок має певне відношення до її мотивації приєднатися до протестів проти нинішньої війни в Україні біля російського посольства в Оттаві. «Як тільки почалася війна в лютому, я була у такому жаху. Я продовжувала сидіти, прикута до телевізора, і просто не могла цього витримати. У мене просто сильне відчуття, що я повина прийти і зробити це. Це щось в мені. І люди тут настільки підтримують один одного, що я відчула, що не можу їх підвести», – сказала вона. Перша група демонстрантів приходить о 12:30, наступна о 14:30 і пізня зміна приходить о 5:30.
-
Перевірте ліміти при оплаті через Інтернет. Може сумма завелика.
-
підкажіть, будь ласка, хочу орендувати будинок, і вислали заповнити бланк, і там просять син номер, так має бути?
-
@Hohoho5454, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
Червоний хрест в аэропорту? Їдемо з дітьми так страшно
-
Нам ніхто й дійсно не винен тож треба бути готовими до усього.Маю надію
-
ні, там інша організація, але в них місць не було, вони дзвонили в ЧХ АЛЕ чекати можна від 1 до 6 годин, а іноді і 10 і більше Я продовження 17 годин чекала на 4-й день коли виселили з готелю
-
У мене в бланку цей пункт був не обов'язковим (optional), тому не вказувала. Якщо у вас також у формі, то можна не вказувати.
-
всем привет подскажите, а если сдавала биометрию во львове, то на влейку визы паспорт туда же отправлять?
22 Jan 2023, 19:22
73264/123823
about 7 hours ago