Українська Канада
-
@goldengoldenslumbers, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (60 сек) Powered by 1inch Network
-
В лот дуже довгий переліт
-
Краще не ризикувати
-
Але за пересадками виходить ще довше
-
Роботу можна знайти тільки висилаючи резюме?
-
Та все начебто так.Може треба зачекати трошки
-
Бутерброди робити в Subway/McDonald's.
-
На колінах
-
Не знаю. Підкажіть інші варіанти якщо знаєте.
-
Якщо ви підходите і є потреба в працівниках, за пару днів можна влаштуватись. Принаймі в Макдональдс та тім хортонс точно. Я в Старбакс влаштовувалась місяць)))
-
Как варіант. Але наскільки на такі позиції можливо швидко влаштуватись?
-
Я сама скоро лечу, тому в вас і питаюсь 😄
-
Ні, але в залежності від позиції може бути потрібно знання мови краще ніж нуль
-
На такі позиції опит обов'язковий?
-
Конкретно в Старбаксі всі аплікації подаються онлайн через офіційний сайт і вас або запрошують на інтерв'ю або ні. Конкретно в моєму store особисті візити взагалі ніякого сенсу не мають, може десь інакше. В Макдональдс та тім хортонс я теж знаю що люди відправляли резюме онлайн спочатку, можливо через indeed, а може й через їх власні ресурси, і потім їх запрошували на співбесіду
-
Як ви знайшли ці вакансіі фастфудів? Підійшли до ресторану і спитали? Чи в інтернеті?
-
В МакДональдз - досвід не обов’язковий , тому що там кожен працівник проходить навчання …навіть якщо колись працював, звільнився та знову влаштувався. Насправді , МакДональдз, як компанія, досить гарний старт, аби навчитись комунікувати, працювати в команді та покращити мову, якщо вона на мінімумі. А головне - працювати за таймінгом))) На кухні важче фізично, проте всі рухи можна відточити до автоматизму. На сервісі важче психологічно, тому що треба багато балакати та розуміти навіть погляд гостя)))
-
Така робота може бути гарним стартом навіть з неочевидних причин - в мене в Старбаксі на парт тайм є бенефіти, і вони кращі ніж в деяких моїх друзів з серйозною роботою на фултаймі ) Навчання теж було, тренінги два тижні. Після цього я зрозуміла що знання мови навіть для такої роботи має бути хоча б intermediate, бо я б всі ці тести після тренінгів просто не здала б
-
Ну то вже як «додаток», хоча і приємний))) Мені просто сама компанія МакДональдз імпонує своїми правилами, стандартами, все відточено та прораховано до найменшої дрібниці)) Не дарма ж Університет Гарбургерології працює)))))
-
Я навіть і не знаю що додати. Якщо людині потрібна робота (на зараз), то фастфуди норм. варіант поки чекаєш відповіді по dream job. Це явно краще будівлі або робіт на свіжому повітрі. Можна попрацювати на delivery (Domino's pizza та ін.) якщо візьмуть.
22 Jan 2023, 19:22
73506/123823
about 2 hours ago