Українська Канада
-
В МакДональдз - досвід не обов’язковий , тому що там кожен працівник проходить навчання …навіть якщо колись працював, звільнився та знову влаштувався. Насправді , МакДональдз, як компанія, досить гарний старт, аби навчитись комунікувати, працювати в команді та покращити мову, якщо вона на мінімумі. А головне - працювати за таймінгом))) На кухні важче фізично, проте всі рухи можна відточити до автоматизму. На сервісі важче психологічно, тому що треба багато балакати та розуміти навіть погляд гостя)))
-
Така робота може бути гарним стартом навіть з неочевидних причин - в мене в Старбаксі на парт тайм є бенефіти, і вони кращі ніж в деяких моїх друзів з серйозною роботою на фултаймі ) Навчання теж було, тренінги два тижні. Після цього я зрозуміла що знання мови навіть для такої роботи має бути хоча б intermediate, бо я б всі ці тести після тренінгів просто не здала б
-
Ну то вже як «додаток», хоча і приємний))) Мені просто сама компанія МакДональдз імпонує своїми правилами, стандартами, все відточено та прораховано до найменшої дрібниці)) Не дарма ж Університет Гарбургерології працює)))))
-
-
Добрий день , підкажіть якщо я везу з собою готівку в еквіваленті чуть більше 10 т. канадських доларів , чи варто їх декларувати , чи можна до 10 т закинути на карту , а решту в готівці тримати? Чи при декларуванні коштів в аеропорті в мене не будуть вимагати документи походження коштів ? І чи варто декларувати свій ноутбук?
-
Ми будемо летітити повною сім’єю з дітьми (всього 2 дорослих та 3 дітей); тому чоловік виїзний; от і запитую. В Калагарі така сама ситуація? І є куди дзвонити, дайте будь ласка контакти
-
Можливо вже хтось питав , чи є безкоштовні курси англійського в Торонто ?